ZVEZDAN STAVIO BIVŠE NA VAGU! Ana svesna da je najjača riba, Maja analizirala Anđelu, Slavnić zaboravio na ljubavnicu, pa pohvalio ženu: UVEK ĆE IMATI NAJBOLJE NOGE!

630

U toku su “Pitanja gledalaca”, a voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje Maji Marinković:

Je l’ si ljubomorna što Anđela ima bolju guzu od tebe, a Ana bolje noge od obe?

Ne, ja sam jako svesna sebe. Ne posedujem ljubomoru kad je fizički izgled u pitanju, samo u muško ženskim odnosima. Nisam ja kompleksašica, jako sam svesna sebe i ne gledam ljdue na kontu toga. Prvenstveno moraš da budeš dobar čovek, da poseduješ energiju. Mene to zadržava, fizički izgled samo privuče – rekla je Maja.


A je l’ smatraš da Anđela ima bolju gu*u? – pitao je Darko

Da, da, ona je lepa devojka. Lepo je građena od struka na dole. Nemam ja poroblem da pohvalim. Na koga da budem iskompleksirana kad sam ostvarena i svesna sebe – rekla je Maja.

Je l’ si saglasan Zvezdane sa ovim pitanjem? – pitao je Darko

Nije što, ne, ne. Ana će uvek i imati najbolje noge. Maja ima taj neki x faktor i pozitivno ludilo – rekao je Zvezdan.

Sad je narasla kao kvasac. Ana je l’ si znala da imaš najbolje noge? – pitao je Darko

Da, da ja to znam. Moje noge su najbolje. Za svoje godine sam itekako jedna zgodna žena. Sad samn u najlošijoj fazi, inače sam opasna riba – rekla je Ana.


Maja ima stil koji je izgradila ali je zapostavila gluteus koji će ugraditi. Njen stil je nastao na osnovu njenog konflikta i kompleksa prema devojkama iz prošlosti. Tu datira činjenica da voli zauzete muškarce, nju to mentalno i se*sualno stimuliše. U ovom slučaju Maja ima kompleks – rekao je Brendon.

Detaljnije u nastavku teksta.

pink