‘NE MOGU DA JE OPERU NI SAVA NI DUNAV!’ Zorica bez zadrške nastavila da uništava Anđelu, pa joj najavila SUOČAVANJE na sudu: Kao da DEMONI i ĐAVOLI izlaze iz nje!

712

Voditelj Darko Tanasijević je nakon povratka s kratke pauze za reklame dao reč Zorici Marković, kako bi dovršila izlaganje o Anđeli Đuričić i njenim monstruoznim rečima koje joj je uputila.

Kada je krenula sa brutalnim uvredama na račun mojih sinova, ja sam rekla: “Je**će te, mada čisto sumnjam jer je Ilija oženjen…”. Ja se ne bojim nikoga, ali je pretnja ono što je ona rekla, a to je da će da mi sedne na kičmu dok ne umrem sa tri bajpasa. Nikada je nisam nazvala lošim imenom, osim ovoga što sam rekla. Ona je za mene prestala da postoji u ovoj kući kada je izrekla, a to je za nju sve afekat: “Bolje da budem mrtva, nego da budem ti” i da sam najveće zlo koje hoda planetom. To da sam ja koleteralna šteta je budalaština, ona ima pik na mene od kako je Ana ušla. To je jedini problem i razlog, sramno i jadno. Izazivala me je na fizički kontakt, nikoga ja ovde nisam tukla. Pljunula sam Milicu, pljunula je ona mene. Jesmo se Anita i ja vukle. Ja nisam skakala po ku**u usred belog dana kao najjeftiniji porno film ove puši**rke! Ja njenu porodicu nisam spomenula nijednog momenta, nijedno slovo, ali sam pričala da se saosećam kako je njima dok gledaju, ona je meni dirala to sveto. Da mi je na oko ispala, ona mene ne zanima, pokazala je svoje. Oprati je ne može ni Sava ni Dunav. Vidimo se na sudu, a ona neka udara. Da li se iko pita kako je mojim sinovima dok to gledaju?! Bilo je uvreda i sa moje strane, ali do neke granice. Jesam jezičara i gruba, ali takve stvari ne treba da se govore. Neka je služi na čast, sram je bilo, moj advokat će to da odradi, jer se sa puši**rkama ne želim da se gledam – rekla je Zorica.


Meni je bilo žao i neprijatno kada sam prisustvovala toj situaciji. Moja Miljana ume da kaže isto tako, kao zmija kada te ujede. Nema opravdanja ni za Anđelu ni za Miljanu, ali ja prepoznam u Anđeli, kada je krenula da se svađa sa mnom, u onom besu se vidi da njoj stvaro nije dobro. Izađe kao đavo, kao da su demoni izašli iz nje – rekla je Marija.

Neka ode pod Ostrog ili u neku ustanovu – ubacila se Zorica.

Ja sam u ovoj sezoni imala situaciju, da izuzmem Miljanu i Janjuša. Ne mogu ja ako mene vređa Neca, da dohvatim Pecu i vređam ga zato što je brat. Iz čista mira u emisiji “Pitanja novinara”, Janjuš se okreće i viče: “Ku**e, ku**o! Nisi džabe bolesna”, na osnovu toga ja udarim na njegovu bolest – rekla je Kulićka.

Niko ti nije rekao da umreš i da će da te gazi dok ne umreš, ne zaje**vaj – rekla je Zorica.

Ne slažem se za te sve stvari, malo su monstruozne stvari. Anđela je s tim što je izrekla Zorici dala za pravo da za sve što je ona sve njoj rekla, padne u vodu i da se ceo teret svali na nju. Takođe, neki njeni bližnji, kada kaže Zorica da njeni sinovi gledaju ovo što joj je Anđela pričala, gledali su i njeni kada je rekla da je ona pu**čica – rekao je Janjuš

Da, ali oni su gledali kako ona pu*i ku**c i guta spe**u – ubacila se Zorica.

Dolazimo do toga da čovek ne može da se promeni u potpunosti, već može da se primiri na određeno vreme. Celo njeno bitisanje je da je bila lažna u odnosu sa Zvezdanom, lažna i u svojim drugarstvima. Mislim da nema lepo mišljenje ni o Aniti ni o Milici, naprasno su joj dobre drugarice sada – rekla je Žana.


U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink