‘MENI JE TO IZGLEDALO KAO DA NAVIJETE ROBOTA!’ Zadrugari ŽESTOKO pljuvali po Anđelinoj i Zvezdanovoj intimi, Đuričićeva se branila!

308

U večerašnjoj emisiji ”Pitanja gledalaca” kod voditelja Darka Tanasijevića, sledeće pitanje bilo je za Zvezana Slavnića.

Kada si shvatio da ne želiš ozbiljnu vezu nego vezu bez obaveza? – glasilo je pitanje.

Ja sam protumačio dobro, ali izgleda neko drugi da nije.. Nije me to gušilo i umaralo, došla je Ana i tu je došlo do totalnog kolapsa.. Borio sam se koliko sam mogao. Taj dan sam poklekao. – rekao je Zvezdan.

Naravno da je teško i naravno da smo nebo i zemlja što se tiče mnogih stvari. Ona se stvarno potrudila da se promeni, verovatno je u sebi to gurala, pa je dolazilo do nemilih scena. Mislim da Ana nije došla da bi sve išlo normalnim tokom. Biću jedna veza bez veze, pa ću videti dokle ide.. Jako je malo, posle toga, jako mali odmor. – nastavio je.


Da li možeš ovima urlaju da objasniš zašto si ono veče rekao za Anđelu da je loša u krevetu? – glasilo je pitanje.

Rekao sam da je iznerviram, kao što je i ona rekla.. Nisam ni razmišljao o tome da li će biti dobra, meni se svidelo nešto drugo kod nje. Kao šro je ona izrekla niz uvreda to veče, jednostavno sam rekao to tako, da je povredim. Nisam bio bezobrazan, ali eto, nisam uradio da je nešto sad napadam, samo sam je uvredio, nisam zbog toga ni prišao njoj, ni bio pored nje – rekao je Zvezdan.

Mene je toliko sramota da komentarišem tu njegovu izjavu.. Ja sam izrevoltirana rekla da je kukavica, da nije muškarac, žao mi je zbog toga stvarno, ali za mene to nije bitno da li je žena dobra ili loša u tome, to ni jedna osoba muška ne treba da kaže, pogotovo ne na televiziji – rekla je Anđela.

Slažem se da nije trebalo – rekao je Zvezdan.

Sve što oan kaže, sve je to opravdano, sve je njeno drugačije, teže, sve uvrede su okej, moje sve je nenormalno, stvarno ne znam šta?! – rekao je Zvezdan.

Ja imam opravdanje, pričali smo na tu temu i on mi je i rekao u par situacija da mu je drago što sam neiskusna – rekla je Anđela.

Ja sam rekao Anđeli da mi nije jasno zašto je to toliko potreslo, a neke druge stvari nisu. Izokrenuli smo se totalno. Mislim da jeste poenta da želi nekog takvog i da se zato i upustio. Nije imalo smisla ostaviti ženu sa kojom si bio 13 godina. Da se ne lažemo, sek*ualni odnos je partnerima jako bitan. Opet, muškarci uvek gledaju.. Ti ćeš kao muškarac naučiti nju i da se ljubi.. Onda je bila situacija gde je Ana spomenula njihov odnos gde smo čuli da im je se*sualni odnos bio dobar. Anđelu je povredilo nešto što je ne treba povređivati. Ja sam je pitao ”Je l’ ti bolje da si je*ačica ili neje*ačica?” Radije će svaki muškarac birati devojku gde je neiskusnija, gde ćeš ti nju prilagoditi sebi. Ne treba je to vređati, u afektu smo mi i puno gore stvari govorili. trebala je reći ”Da, ne znam, hvala Bogu da ne znam”. Nije je trebala ta rečenica pogoditi uopšte. Mislim da je to samo kapisla onih nekih drugih stvari – rekao je Car.


Imao sam priliku da gledam te neke njihove odnose, Ana je baš spomenula kako je to bilo bezveze. Slažem se da to nije izgledalo ni na šta, mislim da i sa strane Zvezdana nije tako dobro izgledalo. Meni je to izgledalo kao da robota navijete, pa radi jednu stvar što više i što duže. Malo mi je ružno da se sada za Anđelu tako priča, mislim da je ona dala sa svoje strane maksimum, došli su do izražaja i njeni neki fetiši.. Ona je dala sve od sebe – rekao je Bilal.

Meni se to iznova ponavlja i prošle i ove godine.. Povredilo mi je žensku sujetu, to, intimu treba sačuvati za sebe – rekla je Anđela.

Nema tu intime, vi se je*ete pred 10 miliona ljudi. Ja sam prvi bio svestan svih svojih sek*ualnih odnosa. Mi smo na PINKU! Njihov se*sualni odnos je napolju bio viđen i dosta ispraćen – dodao je Car.

Ako mu je to tada odgovaralo ne treba to sada da omalovažava. Naravno da mi je drago da sam neiskusna sa 24 godine – rekla je Anđela.

Detaljnije u videu ispod.

pink