SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! Zvezdan Slavnić sumanuto šeta po “Zadruzi”, spominje ĐAVOLA i prodaju duše za novac! Da se naježiš!

2879

Zvezdan Slavnić u kasnim satima kruži imanjem u Šimanovcima i pominje prodavanje duše đavolu!

Bivši robijaš Zvezdan Slavnić je tokom sinoćne žurke u sebe uneo popriličnu količinu alkohola, a nakon što je u razgovoru sa Majom Marinković odbio da se istušira, kontroverzni učesnik šeste sezone “Zadruge” krenuo je da priča na improvizovanom engleskom jeziku, a njegove reči zabezeknule su javnost.

Naime, kako je tokom svog monologa u dvorištu imanja u Šimanovcima u više navrata pričao nerazgovetno, većina gledalaca kraj malih kraja možda nije mogla da ga razume, ali na snimku koji je isplivao na društvenoj mreži Instagram se jasno čuje kako Slavnić priča u šiframa i spominje đavola.


– Prodao sam dušu, da… Prodao sam svoju dušu đavolu za velike pare! Da li ste i vi prodali dušu đavolu? Ja sam se prodao đavolu… Prodao sam dušu đavolu i sada me to izjeda iznutra – vikao je Zvezdan dok se sumanuto šetao po dvorištu.

Fanovi rijalitija su odmah pokrenuli teorije kako je ovo zapravo Zvezdanovo priznanje da je zbog dobrog honorara u “Zadruzi” spreman na sve, a da li je zaista u pitanju sve bila njegova igra zarad slave i novca ili je bivši robijaš potpuno “flipnuo”, te je umešan u neke mračne radnje, ostaje da saznamo.

republika.rs