“HOĆEŠ DA TE ISTRESEM KAO BUDALU” Anđela pokazala Zvezdanovo PRAVO LICE, on je sačekao u CIK ZORE: Jezive scene preplašile PUBLIKU!

2432

Slavnić se sinoć sukobio sa bivšom ljubavnicom, a ujutru joj je priredio prizor koji ledi krv u žilama!

Haos koji je napravila Anđela Đuričić sinoć u emisiji “Pretres nedelje” je šokirao region. Iako su je mnogi osudili zbog nasrtaja na Zoricu Marković i vređanje zadrugara, ona je od svojih fanova dobila pohvalu što se suprotstavila Zvezdanu Slavniću.

Anđela nije želela da stane dok joj se Zvezdan unosio u lice, već je nastavljala da ga provocira i ucenjivala da će izneti ono što joj je posle raskida uradio ispred sobe za izolaciju. Podsećamo, Anđela je tada šutnula Zvezdana u međunožje, dok je on joj uzvratio i udario šamar. Ona je kasnije negirala da ju je Slavnić udario i izjavila je da će ošamariti svakog ko ovo kaže.


– Šizofreničarko, ko će sa tobom ovakvom? – pitao je Slavnić dok se približavao Anđeli.

– P…o muška, skloni se. Ti nisi ni p…a, ti si p..a u pokušaju. Tako sa mnom ne možeš, to sam ti dokazala ono jutro. Dokazala sam ti, nisi znao šta te je snašlo. Ne bojim te se, što ti mnogi muškarci nisu pokazali, a gledaoci znaju. Ne smeju da ti priđu u facu, a ja sam ti uradila ono što nisi očekivao. Sad bih ti pozakala svog boga, nego ne zaslužuješ – govorila je Anđela.

– Hajde, pa da te istresem kao budalu, to hočeš. Ti si sa brda, devojko, u..i me – nastavljao je Zvezdan.

– Neću, jer ja imam samokontrolu, a ti nemaš. Muška p…o, pokušaj p*čke, muškarac u pokušaju, koji samo preti ženama – pričala je ona.


Lepi Mića je pokušao da je smiri, ali se karambol nastavio. Ona se kasnije svađala i sa drugim zadrugarima, oprostila od bliskih ljudi, kako smatra da im samo donosi probleme, a onda legla da spava. Sada se pojavila i fotka na društvenoj mreži Instagram, gde se vidi kako je Zvezdan rano jutros otišao do sobe i posmatrao Anđelu dok spava. To je uradio dok je prolazio pored njenog kreveta, ali i izdaleka, kad ju je posmatrao u ogledalu.

republika.rs