ANĐELU ĐURIČIĆ ĆE STIĆI KAZNA NAKON ZADRUGE: Sinovi Zorice Marković spremni za OZBILJNU OSVETU!

1441

Sinovi Zorice Marković besni zbog ponašanja Anđele Đuričić!

Nakon što je Anđela Đuričić histerično napala Zoricu Marković, oglasili su se njeni sinovi. Podsetimo, Anđela se unela Zorici u lice, nakon čega su svi poskakali da bi smirili situaciju.

Anđela je u svađi Markovićki čak pomenula sinove Dejana i Iliju, pa rekla kako je njihova najveća kazna to što im je ona majka.


Zorica je najbolja majka na svetu, jako smo ponosni na nju. Veliki je borac za pravdu, boli je nepravda i nikada prva ne napada, ali, kada je neko nagazi, nagazi tri puta gore. Zato ljudi misle da je naša majka toliko agresivna u svađama, međutim, ona se samo brani, ne da na sebe niti će ikada. Brani brak kao instituciju, onu ženu koja je tamo nastradala i usput se sprijateljila sa njom, jedna drugoj su prirasle srcu. Normalno da će da prokomentariše, jer je učesnik “Zadruge”. Niko tamo nije otišao u biblioteku, oni su u rijalitiju, iznose svoje stavove, koliko grubi bili. Retko ko može sa majkom verbalni konflikt da iznese, ona ove sezone dominira i ponosni smo na nju, majka je za primer – priča Ilija za Pink.rs, u svoje i bratovljevo ime.

– Dejan i ja smo se silno zabrinuli, nismo spavali celu noć. Spremni smo bili da dođemo da pomognemo, šta god da je potrebno. Žena je starija, hoće sve da ispoštuje i ima još snage i energije u svom telu da sve izgura, ali neprikladno je i nema smisla da mlađa devojka, koja može ćerka da joj bude, da se tako ponaša prema jednoj legendi narodne muzike, ženi velikog srca, ženi koja ima tri bajpasa. Jedno je kad ti nekog uvrediš u rijalitiju, a drugo kad ideš na život, bajpaseve, na smrt… Pominje joj decu, porodicu, ali na najniži mogući način. To nema smisla, poente, devojka se pogubila skroz. Nama je nje legitimno žao, i Anđeline porodice… Pre svega njene porodice, jer trpi Anđelina zlodela u “Zadruzi” i plodove njenih dela – kaže Ilija i zaključuje:

– Zorica je majka za primer, izuzetno smo ponosni na nju. Ima puno prijatelja, porodicu, podršku, vole je kolege… Mogu samo da je mrze, psi laju, a vozovi prolaze. Svakog ko naudi jednoj takvoj ženi, imenu i legendi treba da je sramota, da se stidi svojih dela.

repčublika.rs