“SPAVALI SMO U ISTOM KREVETU, NAPOLJU JE BILA FINA”: Karić ponizio Anđelu za sva vremena, a onda opleo po Slavniću

842

Bivši zadrugar Stefan Karić dao je svoj sud o aktuelnim dešavanjima u “Zadruzi 6”, a tom prilikom je prokomentarisao i Anđelu Đuričić.

Naime, Stefan se sa njom družio nakon završetka “Zadruge 5”, a kako kaže, to nije ista osoba.

Ona je, u stvari, ovo što je sad. Napolju kad smo se videli nekoliko puta letos i kad smo izlazili, bila mi je ista kao u “Zadruzi”, sva fina, kulturna, nisam primetio da ima neku potrebu za nečim, da je mene spopadala ili da sam ja nju, ništa. Spavali smo u istom krevetu kad smo bili na zadatku u sudbinskim lisicama, nikad se nije desio ni dodir, primetio bih, imam lak san. Međutim, nju i Zvezdana su te lisice odvele u taj odnos, otada u nju kao da je ušao đavo. Letos, kad smo izlazili, pričao sam joj da je drugi ulazak u rijaliti mnogo svesniji, znaš šta te čeka, tad mi je odgovorila da će biti ista kao prošli put, komentarisaće, međutim, bi šta bi. Čuo sam mnoge priče koje su dolazile o njoj, nisam mogao da verujem, sad mi je sve jasno – rekao je Stefan, a onda je spomenuo i Zvezdana,


– Zvezdanova mana je što je kockar, nikad mu nije dosta love, to je užasan porok. Kad sam obećao da neću pijem tamo, nisam pio. Za mene nije alkohol jer, kad sam u alkoholisanom stanju, nisam ja. Međutim, eto, sobom sam bio najzadovoljniji u poslednjoj sezoni, to je, onako, moj pečat.

Stefan Karić prokomentarisao je odnos Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

– Aleksandra nije uradila ništa drugačije od Zvezdana, kako nju ne razvlače tako kako razvlače Zvezdana, pritom, ona i Dejan nisu bili u braku, kao što nisu Ana i Slavnić, bila je vanbračna zajednica takođe. Nikola Grujić Gruja takođe, ja sam ga lično upropastio nekoliko puta izlaganjem, njega i Milanu Šarac Mimu. Aleks nije bila iskrena prema Dejanu, ali prema Caru jeste, što se tiče njenih emocija, mislim da je iskrena prema Caru, a što se tiče Dejana, uradila je to zbog priče. Zbog velike podrške koju je imala zbog Dejana nije joj išlo u prilog da raskine odmah s njim, odugovlačila je koliko je mogla, sve je igra – rekao je Stefan.

Kurir.rs/Republika