ZORICA MARKOVIĆ UHVAĆENA U LAŽI – namešta Anđeli pakao: Zbog ove spletke se sve menja u Zadruzi

996

Ana Ćurčić umešala se u raspravu Zorice Marković i Mikice Bojanića oko bezobrazluka Anđele Đuričić.

Zorica sada tvrdi da je nju Anđela iz čista mira napala, ali svi koji su gledali sinoć snimak znaju da je Zorica bila ta koja je došla u sobu dok su se Đuričićeva i Zvezdan svađali, i iz čista mira počela da spominje njenu, navodnu, aferu sa Mensurom,.

– Kao što je gutalica i majka koja bije decu kaišem preteška optužba. Ja ne mogu da opravdam ono što je bilo sinoć – rekla je Ana.


– Boli vas neprada, zataškavate Anđeline psovke i uvrede za ovu ženu – rekla je Valentina.

– Ti gotiviš Anđelu i okej, ali da su njeni postupci katasrofalni reci i tu nema ali – rekla je Ana.

– Zašto nema? Ja nisam popio kafu sa tom devojkom – rekao je Mikica.

– Budi realan, ovo nisu naivne stvari. Oprostila sam, zaboraviti nikad neću. Rekla sam istinu, ona je počela da me vređa odande, a kad je preterala rekla sam da ju je Mensur je**o. Dva puta je spavao sa njom i ostavio je i to zna ceo svet – rekla je Zorica.

– Ja ne pravdam Anđelu, ne branim je, ali koliko je Zvezdan poštovao tebe, toliko je i mene. On je nju doveo, zbog njega smo je zgotivili, možda bez njega i ne bi – rekao je Mikica.

– Ispada da ste više nju zavoleli nego njega – rekao je Miljan.

– Moraš da priznaš i da kažeš da Zorica nju ne gotivi od prvog dana. Izrekla joj je dosta toga, nije je gotivila, a opet neće niko da kaže – rekao je Mikica.

– Anđela kad je prvo veče ušla rekla je da je došla u miru i Zorica se javila odmah na to i pitala šta joj to znači i kakav je to stav. Sve ostalo je bilo shodno Anđelinim psotupcima. Pitao sam Anđelu da li sam stao na njenu stranu kad su joj dirali najsvetije i ona kaže da jesam, ali da njen unutrašnji osećaj govori da sam loš. Težni svojih reči nosiće ona – rekao je Miljan.


– Vi se plašite Zvezdana Slavnića, ali ja neću – rekao je Neca.

srbija danas