“STIŽU TE ANINE SUZE, SRAMOTO!” Đuričići i Crna Gora se ODREKLI Helge – PRODALA je obraz zbog komada MESA!

511

Anđela Đuričić sinoć je, tokom “Pretresa nedelje” u “Zadruzi”, doživela potpuno pomračenje i ušla u žestok rat sa Zvezdanom Slavnićem, Majom Marinković i Anom Ćurčić, a potom i zadrugarima koji su komentarisali njeno skandalozno ponašanje.

Za njeno noćašnje izdanje gledaoci na mrežama uglavnom pišu da je najskadaloznije do sada, dok je Anđela, s druge strane, najavila da će ovakva biti do kraja šeste sezone rijalitija. Njenim ponašanjem zgrožena je još jedna poznata Crnogorka, inače bivša učesnica “Zadruge” – Suzana Perović Blondi, koja je na Instagramu urnisala Đuričićevu.

– Ja ne znam šta je Anđeli, ko će tebe da žali? Sve Bog vraća! Rekla sam i tad – na tuđim suzama sreća se ne gradi. Bilo kakav odnos da je Zvezdan imao sa Anom, to je život. Anđela se ponaša tako sebično, računa svoju vezu tri ili šest meseci sa Aninom, od 14-15 godina. Anđela, tvoja muka je za tebe najteža i najviše boli, a nije te bolela Anina muka i suze, samo kad se setim kad je ušla… Kako se ona poneka prema Ani, kao major. Onaj stav, pokret, glava uzdignuta… Ja ću ti reći, devojko, protiv Boga se ne može! Svi neka te osude, ali kad Bog spusti ruku, tu nema popravke. Biću iskrena, devojko – zbog jednog k*rca ostavila si svoje roditelje, brata, sestru, familiju… Priredila si ovo da gledaju u krevetu, šta očekuješ od Boga?! Najteže su suze oca i majke. Kad roditelji puste suzu radi deteta, to ne može biti dobro. Otvorite dobro oči, ovo je dobra škola. Ne pričajte o moralu, ne letite, život piše romane – započela je Blondi, ali se tu nije zaustavila.

– Uvek sam govorila da se ne gradi sreća na tuđim suzama, od prvog dana njene veze sa Zvezdanom… Karma je čudo! Sve se vraća. Kada bi čovek znao da bog nekome pre, a nekom kasnije vrati, postali bi mnogo dobri ljudi, gledali bi svoj život, tuđi poštovali. Kad roditelj zaplače, šta očekuješ dalje – zaključila je Suzana Perović.

srbija danas