Zola tvrdi da je Miljana unapred uzela 84.000 evra: “Ucenjivala je produkciju da ide u Niš”

1156

Ipak, kako je prekršila ugovor, moraće da isplati Pinku 100.000 evra

Jedna od naših najvećih rijaliti zvezda, Miljana Kulić, sinoć je diskvalifikovana iz šeste sezone “Zadruge”.

Svojevoljnom odlukom Kulićeva je pobegla sa imanja u Šimanovcima, a zbog kršenja ugovora produkcija je morala i novčano da je kazni.

Zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić diskvalifikovana zbog samoincijativnog napuštanja “Zadruge” . Ona će na osovnu ugovora snositi kaznu od 100.000 evra, a TV Pink će je tužiti na osnovu ugovora – glasilo je pismo Velikog šefa.

Pre nego što je pobegla, Kulićeva je pravila haos u apartmanu gde boravi sa sinom Željkom i majkom Marijom, pa je obezbeđenje moralo hitno da reaguje.

Dok su članovi produkcije pokušavali da je smire, Miljanin bivši partner Lazar Čolić Zola ogovarao je sa Majom Marinković.

– Ona ih sada ucenjuje, hoće da ide za Niš, da bude dole dva-tri dana. Priča im: “Došla sam da bude po mom ili nikako drugačije. Uzela sam 84.000 uzeću još 26.000” – pričao je Lazar, dok je Maja potvrdila da je i ona čula kako to govori

Nakon njihovog razgovora, na razglasu se čuje kako član obezbeđenja komunicira sa čelnim ljudima, a oni mu daju instrukciju: “Sad ćemo da vidimo šta ćemo, šta nam je pametno činiti”.

Sve pogledajte u snimku.

(Telegraf.rs)