Taki priznao da Zvezdana poznaje godinama: Anđela je sve ovo zaslužila, a njemu neće biti dobro kad Maja krene da nosi kupaće kostime!

447

Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković bez dlake na jeziku komentarisao je ljubavni trougao o kojem bruji cijela Bijela kuća. U tom ljubavnom trouglu pored njegove kćerke Maje Marinković nalaze se i Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, a on nije štedio riječi kada je pričao o aferi svoje kćerke sa Slavnićem.

On se na početku osvrnuo na gala proslavu svog rođendana koji je prije nekoliko dana organizovao u jednom prijestoničkom hotelu.

– Tri dana smo slavili rođendan. Rođendan je koštao 5.000 eura. Toliko sam podigao iz banke. Sada spremam Majin rođendan, vidjećemo koliko će to koštati. Što se tiče žena na rođendanu, to su sve bile moje drugarice koje su došle da me ispoštuju. O mom privatnom životu ne bih da pričam. Bilo je lijepo, ja sam bio u crvenom na radost. Bilo je mnogo pripadnika sedme sile. Bili smo do ranih jutarnjih časova tu. Ko god da je donio poklon, donio je od srca. Svi pokloni su mi dragi – rekao je Taki, a onda se osvrnuo na Majinu aferu sa Zvezdanom i ljubavni trougao o kojem bruje svi.

– Što se Maje tiče, ona je opasan rijaliti igrač. Sada je tamo kao cirkus, imaš klovnova, majmuna, svega… Ja tu vezu ne podržavam. Vidjeli smo šta je sve Ana proživjela sa Zvezdanom, nije bilo u redu ni sa Anđelom.. Ja njega znam odranije, još prije onoga što mu se desilo, znamo se iz diskoteke. Veliki pozdrav za Moku Slanića, on je jedna velika legenda. Plašim se da Zvezdan i Maja tamo ne naprave neko čudo. Ipak znamo kakva je Maja, Zvezdan zna da igra igru. On sada više igra igru nego što je zaljubljen. Mislim da Anđelu nikad nije ni volio. Tamo su meni svi oni kontradiktorni – rekao je Majin otac, pa dodao:

– Meni se ne dopada kako se Zvezdan tamo ophodi prema curama. Plašim se jer sada dolazi lijepo vreme, pa kad Maja počne da iznosi kupaće kostime, neće biti dobro. Maja sve vrijeme kaže da će da se druži sa Zvezdanom. Vidjećemo šta će da se izrodi iz te ljubavi. Šta je tu je. Ja uvijek glasam za ljubav. Ne podržavam nikakav vid nasilja. To što je Anđela radila nije za gledati, ali šta je zaslužila, to je i dobila. Nije lako njenim roditeljima. Ana je podržavala Maju, sad joj je okrenula leđa, ne može ona da podnese da bilo koja bude sa Zvezdanom. Misim da je ona željela da se Maja umiješa da lakše dođe do Zvezdana i mislim da će Ana i Zvezdan na kraju zajedno odande izaći. Maja ih pali, ona je osigurač – poručio je Taki.

Izvor: Pink.rs