Ceca je crna udovica: Saša Vidić je ovako govorio o pjevačici nakon 16 godina prijateljstva!

637

Poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC “Bežanijska kosa” u Beogradu. Vidić je tokom svoje karijere sarađivao sa mnogim javnim ličnostima, između ostalih sarađivao je sa Cecom Ražnatović, Sekom Aleksić, Darom Bubamarom, Jelenom Karleušom i brojnim poznatim muzičkim zvijezdama.

Ipak, odnos kreatora i Svetlane Cece Ražnatović je odnos koji je najviše intrigirao javnost, a kada je Vidić javno rekao da je poslije 16 godina bliskog prijateljstva sa folk divom prekinuo svaki kontakt, mnogi su bili u šoku.

Ubrzo su Ceca i Saša počeli javno da se prepucavaju i iznose detalje iz svog odnosa, a u tome je Vidić bio brutalan. Bez dlake na jeziku prije nekoliko mjeseci govorio je na Kurir televiziji o pjevačici Svetlani Ceci Ražnatović.

On je otkrio da njenog pokojnog supruga nikada nije upoznao, iako je bio u kontaktu sa raznim kriminalcima.

– Cecu sam upoznao u dva navrata. Prvi put pred njen spot “Neodoljiv neumoljiv” i bilo bi dobro da je tako i ostalo. Drugi put sam je upoznao pred njen veliki koncert na Ušću. Njenog supruga nikada nisam upoznao iako sam poznavao mnoge kriminalce. Nisam imao neki upliv u to. Imponovalo joj je što je muž obratio pažnju na nju. Nije je on šišao, nije imalo potrebe, ali je lijepo romansirati svoj život, koji nije baš za romansiranje – istakao je Saša Vidić.

Modni kreator dodao je da je Ceca krila ljude iz Zemunskog klana i da je sada došao kraj krimi-džimi fazonu.

– Vidjelo se kako si ti ipak krila te ljude i ta vlast koja je tada bila ti je dozvolila. Ti si bila djevojka tog Šiptara, tako se bar pričalo, neću da ulazim u to, ali prošlo je vrijeme tog krimi-džimi fazona. Voljela je vlast, sjećam se kada je za Borisa Tadića rekla da je macan – otkriva Vidić.

Na pitanje da li je istina da je Ceci muž obrijao glavu, Vidić je rekao da misli da nije.

– Nije ona bila obrijana, bila je kratko ošišana, a to je bio i trend tih godina. To je sada sve kako je ona princeza, a on princ. On je crni princ, a ti si crna udovica. Mislim da on nije bio toliko pronacionalistički nastrojen. Ona kao žena i te kako je znala o njegovim zločinima i ništa nije uradila po tom pitanju – kaže Vidić.

On je otkrio još jednu njenu mračnu stranu.

– Ima mnogo ružnih momenata, pokušala je sa mužem zauvijek da zbriše Draganu Mirković, ima urođenu mržnju prema drugim pjevačicama – kaže Vidić.

Modni kreator istakao je da Ceca nakon smrti muža nije mogla da se druži sa akademicima, već sa kriminalcima.

– Voli taj kriminal, želi da bude mračna princeza. I taj femili odnos, svi smo zajedno, svi u istoj kući. Ima napuljski sindrom. Mislim da Ceca više ne vodi njegove poslove. Koliko znam kupio joj je fudbalski klub i nekoliko lokala u Knezu. Imala je mnogo para, kupila je kuću da joj država ne bi sve uzela. Narod je jako nepismen, zato je voli – kaže Vidić.

Izvor: Kurir