Ti ćeš biti žrtva, ja monstrum i dijelićemo novac: Zvezdan sklonio bubice, skovao plan sa Anđelom kako da ona pobijedi, uvukli i Anu!

370

Anđela Đuričić ne prestaje da šokira javnost svojim slobodnim ponašanjem, a njen 22 godine stariji dečko Zvezdan Slavnić prevario ju je sa starletom Majom Marinković, nakon čega je onda doživjela nervni slom.

Zvezdan Slavnić takođe ne prestaje da intrigira svojim bahatim i agresivnim ponašanjem, a naročito prema svojoj bivšoj partnerki Ani Ćurčić, koju je između ostalog prevario sa Anđelom.

Međutim, sada su se na društvenim mrežama pojavile razne spekulacije fanova da je zapravo ulazak Zvezdana u odnos sa Majom Marinković dio njegovog plana, kako bi od Anđele napravio žrtvu.

U prilog tome govori i situacija u kojoj je i sama aktuelna učesnica Zadruge Valentina Stanković predvidjela cjelokupnu situaciju. Ona je jednom prilikom u razgovoru sa Aleksandrom otkrila da će Anđela biti pobjednica šeste sezone Zadruge. Kako je Valentina navela, Anđela će ispasti žrtva jer će se Zvezdan Slavnić smuvati sa Majom Marinković, što se i dogodilo.

– Prva će biti, to ti garantujem. Zvezdan će da se smuva sa Majom Marinković za mjesec i po dana, ona će biti prva kao žrtva – rekla je Valentina nedavno.

A sada je Zvezdan plan skovao sa svojom ljubavnicom kako bi od nje napravio žrtvu, a u međuvremenu je spustio i loptu sa Anom Ćurčić, kako bi joj osujetio moguću pobjedu.

– Roditelji su te napustili, Ana juri ka pobjedi. Spavaću sa Majom, prevariću te, ali neću ulaziti u vezu sa njom. Spustiću loptu sa Anom kako bih je ukanalio, jer joj niko poslije toga neće vjerovati. Ti ćeš ispasti žrtva, a ja monstrum i odnijećeš pobjedu i podijelićemo novac i nastaviti vezu poslije “Zadruge”. Svi planovi i dalje stoje, a porodica će da se sažali na tebe i da ti pošalje čestitku za Matorin rođendan – pričao je Zvezdan Anđeli bez bubica.

Kurir.rs/Republika