Ana priznala da ni malo NE ŽALI Anđelu, podsetila je na patnju kroz koju je ona prošla, dok je Slavnić dodatno URNISAO svoju bivšu ljubavnicu!

506

U toku je emisija “Pretres nedelje”, voditeljka Ivana Šopić je dala reč Ani Ćurčić:

Htela bih ovako prvo da kažem, pošto slušam kako Anđela sve ovo izlaže, kao da slušam sebe. Ona je prvo krenula da peca Zvezdana, toliko o njenoj moralnosti. Ja sam već pričala o “Maca Lizi”, tako da ja ne mogu nju da žalim. Šta sam onda ja trebala da uradim kada sam sve ono videla,ona je pokušavala ovde sa samopovređivanjem. Meni su ovde govorili da treba da me bude sramota što sam ovde došla, a juče su komentarisali i koje patike ja nosim – govorila je Ana.

Ja ne mogu ovu njenu kontradiktornost, niko njoj ne meri patike, nego merimo na osnovu njene priče – ubacila se Sanja.

Sada ona glumi žrtvu nakon dva meseca davanja sebe za ovu ljubav. Onda večeras ustaje i govori kako je ona povređena zato što je rekao da je loša u krevetu. Ja sam stvarno ovde izgubila mog najboljeg prijatelja. Ne bih ja nju nešto komentarisala, jer ovo sve ja ne mogu da objasnim – rekla je Ana

Zašto ona njemu potencira i govori mu stalno da prizna da je nije voleo, kada smo videli da se on naljutio na nju što ona to priča? – upitala je Ivana.

On je bio zaljubljen u nju čim je ostavio mene i onako me odjavio. To ona želi da ispadne još da ju je iskoristio. Samo bi lud čovek na onaj način ostavio ženu a da se nije zaljubio – kazala je Ana.

Nikada me nisi voleo! – vikala je Anđela.

Sada si sama sebe pokopala – rekoa je Zvezdan.

Sad mu neverujem ništa – rekla je Anđela.

Sada su se muž i žena udružili protiv mene – vikala je Anđela.

Jel sam ja tebe muvao ili ti mene? – upitao je Zvezdan.

Matora reci kako je bilo, ja ne verujem ovom čoveku da me je voleo – rekla je Anđela.

Sad ispade da ja trideset dana fejkujem ljubljenje sa ovom devojkom – kazao je Zvezdan

pink