RASKRINKAN JEZIV PLAN ANĐELE ĐURIČIĆ Želi da izazove haos u Zadruzi, ono što će uraditi Zvezdanu je stravično!

688

Anđela je rešila da smuva Cara, te da Slavniću priredi isto ono što je on njoj.

Prevarena ljubavnica Anđela Duričić skovala je pakleni plan kako da se osveti Zvezdanu Slavniću, koji ju je prevario s Majom Marinković, a za osvetu koristi Filipa Cara, koji se rado našao tu da joj pomogne.

Svesna da će nakon njenog postupka pasti krv u ,,Zadru- zi”, Crnogorka je jasnog stava da će uništiti Zvezdana, pa svima priča kako je loš u krevetu i da je sigurna da to Car bolje radi od njega.

Naime, Anđela je rešila da smuva Cara, te da Slavniću priredi isto ono što je on njoj, tj. da je on gleda dok skače po Filipu. Lepi Mića i ostali zadrugari, poznavajući Zvezdana, kažu da će to dovesti do krvoprolića, budući da između njega i Filipa već vlada velika netrpeljivost. Zvezdan je već ušao u sukob sa Carem samo zato što je stao u Anđelinu zaštitu, a šta će tek uraditi kad se smuvaju, možemo samo da zamislimo.

Andela: Rešila sam da stavim tačku na Zvezdana, on je za mene prošlost, prezirem ga, ali ću uživati u njegovom bolu. Vidim da mu smeta moja bliskost s Filipom, ali ću nastaviti da se družim s njim. Car je baš pažljiv prema meni, a čujem da je mnogo bolji od Zvezdana u krevetu. Iskreno, Zvezdana sam zavolela, ali nije baš nešto u krevetu.

alo.rs