Ana se obratila Maji uz zahtev za IZVINJENJE, Marinkovićeva joj sasula sve što misli u lice: Kažem ti iskreno…

1292

Maja Marinković je u povratku s intervjua svratila do spavaće sobe, te je tom prilikom zapevala pesmu Dare Bubamare “Panamera”, te joj se Ana Ćurčić obratila.

Ma džaba pljuju me iza leđa, to je samo ljubomora – pevala je Maja dok je koračala ka svom krevetu, te joj se Ana obratila:

Majo, ko te dirao, Majo?! Da čujem: “Izvini” za ono juče što si mi rekla – rekla je Ana.

Ne, bilo mi je krivo. Što si mi Ana to rekla, mene je to mnogo povredilo – rekla je Maja.

Glupo je da to radiš meni ovde – rekla je Ana.

Ja sam to nekako iskreno zaključila. Gledaj, moram iskreno da ti kažem, posle toga što se desilo s njim, meni je bilo neprijatno. Kada si mi to rekla, nekako mi je bilo nelogično da je zbog te situacije, jer sam se popela na krevet

Evo sad ću da ti kažem, ti si se popela na krevet i tiho i polako rekla, nije mi normalno. Normalno mi je da za nju uzmeš i je**š mu mater. Ako on uzme tvojoj najboljoj drugarici i podigne joj krevet…On je rekao i tebi i Slađi: “Ku**o”, ja sam skočila i zbog toga. Ja sam totalno, opusti se u glavi. Imamo zadrugarski odnos. I ovo kada sam ti rekla da ne bih s tobom izašla, da ne pomisliš slučajno da te potcenjujem. Ne možemo se družiti, ne možemo imati isti krug ljudi i ostalo

Ja sam mislila da je to zbog toga. Ja sam rekla da mi je bilo čudno, ali ja ne menjam svoje stavove. Iznervirala sam se jer sam čula da me vređa iza leđa – rekla je Maja.

Majo, ja jedva čekam napolju novi život – rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink