‘MALA BI POPUSTILA ZA DVA DANA DA ZVEKI ŽELI!’ Maja otkrila zašto Anđela nema hrabrosti da joj sve SASPE u lice, žestoko oplela i po Ani!

931

Maja Marinković pirčala je sa voditeljom Markom Đedovićem u “Šiša baru” o svom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem i njegovom raskidu sa Anđelom Đuričić.

Ja idem iskreno po cenu svega. Uradila sam nbešto što sam želela i što sam pričala da je neizbežno, pa smo došli na moje reči. Kad prođem kroz kuću imam osećaj tolike negative, promenili su se, a verujem i da su prema Zvezdanu. Kad su trebali da osude Anđelu, pogovoto kad je bio oženjen, a ne veza od tri meseca, a sad ona da bude žrtva jer je Zvezdan nju prevario. Bila su obostrane simpatije, ja sam rekla da je after preskočebn i otišli smo pravo u pakao.

Od koga si osletila veću neterpeljivost Anđele ili Ane?

Više sam se šokirala za osećaj od Ane. Anđela kad je to ujutro upala, napravila je haos i indiretno izvređala, pa sad govori mišljenje od Filipe i Miće i kogu da razumem i zna da kaže iskreno neke stvari. Sa Anom sam imala dobar odnos, govori da nema emocije prema Zvezdanu, a kad se desila svađa i haos ona je rekla da sam završila sa njom. Više nemamo komunikaciju i to je bio samo izgovor. Ja sam komentarisala sa Zvezdanom, ali ona mu je prebacila nešto za mene kako on ima s*ks iz inata njoj, a on je rekao: “Ne, nemam iz inata, imam jer tako osećam”. Ako te ne interesuje, što je zanima? Složila bih se sa mišljenjem Filipa da bi sve imalo poentu samo da kaže da ga voli, a ne da priča jednu priču i koliko god da nekad budeš dobar izvučeš deblji kraj – govorila je Maja.

Anđela kao da ne sme da ti kaže u facu, a sa strane govori da si dno dna – dodao je Marko.

Ona verovatno ima neki strah od mene zbog mog drčnog stava, pa ne želi da ulazi u konflikte sa mnom. Ana Ćurčić joj nije adresa na kojoj treba da iskaljuje bes. Ona je pokazala svoje oličenje i kako se predstavila. Rekla je da nikad ne bi mogla da bude sa dečkom koji je bio sa Majom, šta je ovo? Drago mi je da njen dečko ima suprotno mišljenje. Ona ima emociju, a on joj je jasno stavio do znanja. Mislim da bi se i Ana i Anđela pomirile sa Zvezdanom da on to želi. Mala bi popustila za dva dana da Zveki to želi, za Anu malo više vremena i to bi se desilo u spoljnom svetu. Ako ne gleda Zvezdana tim očima šta sam ja kriva? Nisam razrušila odnos, nego Anđela – govorila je Maja.

Šta će da se dešava sa Zvezdanom?

Skontala sam da je polupan zbog priče sa Anom. On je meni drag, lepo mi je sa njim, ali sam videla u odnosu sa Anđelom da on nije za ozbiljnije stvari. Rekao je da hoće slobodu, kragnu i sve, u skladu i sa tim se ponašam. Meni ne treba dubina svega toga, možda sam i ja imala stvari koje sam pomerila sa strane. Radim šta me čini srećnom, neka bude bez teških tema. Sinoć smo imali konflikt, ali prolazno. Uživamo i ne vidim da ga gušim, a ne deluje mi da ima toliko godina i da mu posle duge veze treba neko ko će da mu zvoca – pričala je ona.

Ako se vratite u sobu kako će da funkcioniše vaš odnos

Rekao je da pre nego što bilo šta uradi da će da mi kaže. Rekao je da mu je u sobi nezgodno i verujem da će to da bude suptilnije. Ova – rekla je Maja.

pink