Anini odgovori o odnosu sa Zvezdanom razludeli Cara! Filipu i dalje nejasan odnos Ane i Zvezdana posle svega!

368

Filip Car na “Isti istine” postavio je pitanje Valentini Stanković, ali pošto ona nije htela da odgovori ipak je pitao Anu Ćurčić.

Šta imaš na osnovu Aleksandre da kažeš crno na belo? – pitao je Car.

Nemam, izneću kad budem htela da iznesem. Ja ću do sledeće nedelje da kažem – rekla je Valentina.

Ana, da li misliš da je Anđela tvoj spas? – pitao je Filip.

Ne mogu površno da odgovorim jer je Anđelo neko ko je sa ovim čovekom bila tri meseca i to nema težinu. U rijalitiju biti sa nekim i veličati ljubav gde nemaš problem i razmišljaš kad će biti pitanja. To je jedini prbolem gde su se ovo dvoje ljudi susreli. Problemi u realnom svetu imaju težionu, njihova veza nema težinu kakvu vi želite – pričala je Ana.

Kad budeš rekla: “Ova mala je kakva god da jeste moj spas”, e tad ćeš biti ravna linija – rekao je Car.

Ja sam sa tvojim drugom provela mnoge teške trenutke, ti to ne bi mogao da pojmiš. Samo da pođemo od činjenice da sam njega čekala iz zatvora, a pre toga želela da ga ostavim, a nisam jer nisam dobila mogućnost da ga ostim. On se pre dva dana opraštao od svog najboljeg prijatelja, ja sam mu to bila 100%. Šta ja imam da se zahvaljujem Anđeli Đuričić? Na čemu? On kad je uhapšen, četiri godine njegovog zatvora je ponovo spojilo mene i njega, početak prvog pisma glasi: “Ljubavi moja jedina, sve sam shvatio i šta si m u životu. Bog posotji. Uvek smo imali nove početke, ali je ovo posldnji početak kad ćemo bito do kraja života zajedno”. Boli mene d*pe za Anđelu, a pogotovo za Maju Marinković – govorila je Ana.


Da se Anđela nije desila bili biste zajedno? Ja sam čuo da ste trebali da završite tik pred njegov ulazak i da su se desile prevare. Ovo je mornarski čvor – pričao je Filip.

Ja jedva čekam ovako nova da izađem svom novom životu i svojoj deci – rekla je Ana.

Ne verujem ti da se ne bi pomirila sa njim i da nemaš emociju – dodao je Car.

Ti i ja da smo se družili sve bi razumeo, ali ovako ne može. Kraja nema još dve godine, dok ne bude sve čisto – govorio je Slavnić.

Kad dođe 15.06. nećete znati šta vas je snašlo, zajedno sa Zoricom jer će tad morati da budu argumenti – urlao je Filip.

pink