BURAN ŽIVOT ZLATE PETROVIĆ: Tri puta se razvodila, a malo ko zna da je pikirala i svjetskog glumca za kojem se ludile žene

414

Zlata Petrović važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa samim tim uvijek otvoreno govori i o detaljima iz svog privatnog života. Ljubavni život Zlate Petrović oduvijek je intrigirao javnost. Još sa 18 godina roditelji su je udali protiv njene volje za muzičara Duleta Todorovića, ali njihov brak nije dugo trajao.

Nakon toga stala je na “ludi kamen” sa muzičarem Hasanom Dudićem, sa kojim ima sina Mikija. Ipak, Zlata je riješila da prekine i drugi brak. Nekoliko godina kasnije udala se za voditelja Zorana Pejića Peju, kom je rodila sina Jovana.

Iako tenutno nema emotivnog partnera, ona je u mladosti bila prava zavodnica. Tako je jednom prilikom uhvaćena u zagrljaju, ni manje ni više, nego holivudskog glumca i zavodnika Alena Delona, sa kojim je osvanula i na naslovnici “Sabora”, a na škakljivo pitanje novinara da li će to potrajati, ona je u svom stilu kroz osmijeh rekla:

-Pa, naravno da neće. Alen mi je samo odskočna daska da uskočim u svijet filma, jer kad mogu Šer i Dragana Mirković što ne bih i ja!


Koliko je ljubavni život pjevačice bio intrigantan svjedoče i novinski natpisi o njenoj romansi sa Sašom Popovićem, a špekulisalo se i kako je nekadašnji direktor “Grand” produkcije imao u planu da pjevačicu odvede pred oltar, međutim do toga nije došlo.

(Express/Kurir)