ORI SE BELA KUĆA OD HAOSA! Anđelin početak FLERTA sa Zvezdanom digao sve na noge, Ana PUKLA zbog Miće: Ja sam gledala 24 sata svog MUŽA!

646

Zadrugari su nastavili polemiku oko odnosa Anđele Đuričić, Maje Marinković i Zvezdana Slavnića.

Ko je učinio od njih svih dobro delo?! Pitam za aktere – rekao je Mića.

Anđelu si branio kada je radila neke stvari – rekla je Maja.

Ja sam Anđelu javno osudio, rekao sam da se popi**la na sve – rekao je Mića.

Mićo, ti si osudio ovo čisto da bi rekao. Šta su druge uradile, ne razumem – rekla je Maja.

Ja se neću previše uplitati u to. Kao što nisu adekvatno osudili Anđelu u momentu kada je to urađeno, možda nisu u slučaju s Majom, ali sad ću ti reći nešto iskreno. Zašto je Anđela trebala da bude više osuđena?! On je tada imao vežu težinu odnosa nego što ima sada. Pod broj dva, Maja i Anđela su nebo i zemlja razlika. Maja je otvorenija u nekim odnosima, a Anđela se od toga ograđivala, pokazivala se kao patrijarhalna, što je suprotno od onoga čime se predstavila. Maja se ne libi i nije krila, rekla je da ima simpatije prema Zvezdanu i bilo je očekivano ako da zeleno svetlo, a sa Anđeline strane smo se začudili. Nit me ljudi dobro poznaju, niti su upoznati sa onim što ja pričam – rekao je Car.

Pitam se: “Zašto niste osudili Janjušev zadatak Maša i meda kada je bio?”. Ćutali ste svi ovde! – skočio je Mića.

Ja se sećam da se Neca posvađao sa Anđelom i rekao joj: “Ćuti ti kad ćeš da se izje**š svetice” – rekao je Peca.


Na to što je bio zadatak, ja sam bila kod kuće, ti si bio ovde. Ova tvoja štićenica je došla, u onom tamo plakaru, kod Matore i rekla da želi zadatak. Zadatak jedne moralne i patrijarhalne devojke kojom se predstavlja, želi da animira oženjenog čoveka gde će da bude maca Liza. On treba da te hrani, da ti priča bajke, da te češlja i da vodi računa o tebi. Matora joj predlaže zadatak…Neca i Peca su pisali svesku, pričam ti kao gledalac koji je gledao muža, gledala sam 24 sata dnevno i znam sve. Neca i Peca su imali svesku, vodili su dnevnik, sve ste provalili. Ovo moje ste vrlo dobro provalili… – krenula je Ana, ali je svađa Cara i Valentine prekinula:

14.put si spomenula Aleksandru, hoćeš da ti je**m mater?! Ti da si kapacitet, ja bih ušao s tobom u raspravu i izuo te iz čarapa. Hoćeš da ti dam da mi pu**š?! Neću. Hoćeš da te je**m?! Neću! – rekao je Car

To govori o tebi, a ne o meni, pi**o jedna! – rekla je Valentina.

Imaš za nju nešto?! Alo seljančuro prljava, da dobiješ pitanje pi**a ti materina – rekao je Car.

Meni je cela priča zabavna, bolje neka se oko njih dešava, sve ću ja to lako. Biću tu za bilo koga, tu sam i Zvezdanu pomogao, Anđeli pomogao da je utešim, a šta će ove budale pričati, to je smešno – rekao je Car.

Da li sam ja tebi tada, kada ste ovde sedeli, pauza kada su novinari bili, je l’ sam prišla i rekla: “Nemoj da se zaje**vate, znaš koliki je ulog” – pitala je Zorica.

Jeste, rekla je da je veliki ulog. Ona je rekla njoj da pazi šta radi, ali ja tada nisam ništa uradio s njom – rekao je Zvezdan.

Ja sam rekla pre šetnje i pre svega! Javno! Ceo svet je video Pržulj! Ceo svet video, pa i Ana! – urlala je Zorica.

pink