Veliko suočavanje Zvezdana i Anđele, ljubavnik je osramotio pred svima: Postala si sprdnja i odvratna si!

1792

Zadrugari su tokom emisije “Gledanje snimaka” imali priliku da vide skandalozan raskid Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, na šta je Anđela burno reagovala, zaplakala, pa izvrijeđala sebe, a onda napustila Bijelu kuću:

– Nikad mi teži dan nije bio u životu i igram se igračkom da ne bih razlupao sve oko sebe – rekao je Zvezdan.

– Svojevoljno sam zbog njega prodala sebe, degradirala se kao žena do kraja života. Dostojanstvo nula, moral nula, ugled nula, sve nula zbog njega. Sa ovom ženom svaki nervni slom koji je doživio ja sam tražila krivca u njoj, a ništa mi kriva nije. Pa taman i lupila, tražila sam krivca u njoj i napadala je jer ga je provocirala. Ni lj od ljubavi, ali to treba da se kaže, a ne da mi obećava djecu, brakove, pa flert – rekla je Anđela.

– Mi nikad nismo pričali o tome baš tako. Kad smo se smuvali pričali smo o tome. Ako sam ja nju smuvao zbog toga, onda je to teška smijurija – rekao je Zvezdan.

– Istina je da voliš samo sebe i da hoćeš da se zadovoljavaš. Tražila sam da budeš muškarac i da mi kažeš to u lice – rekla je Anđela.

– Ne mogu da te gledam jer si odvratna. Milion puta sam joj rekao da hoću da raskinem – rekao je Zvezdan.


– Treba da dođeš i kažeš da me ne voliš i da si htio da je osvojiš, to se tako radi. Trebao si da kažeš da si me osvojio jer nijedan drugi nije mogao, pa da me šutneš i ideš redom – rekla je Anđela.

– Kad se ljudi muvaju i osvajaju obostrane se pričaju lijepe stvari, ali ne može da ti obeća nešto. Koliko je paroiva imalo planove, pa nije uspjelo – rekla je Šopićka.

– Jadna si mala, možeš samo da se spustiš dole i po..šiš mi onu stvar da te ne bih izbacio naglavačke. Pošto je uz mene bila tri mjeseca i gledala kako me Ana provocira isto to sada radi. – rekao je Zvezdan.

– Šta si juče uradio? Sa kim si ležao u krevetu? – pitala je Anđela.

– Pa je l’ si vidjela. Ležao sam u krevetu – rekao je Zvezdan.

– Koja je to nemoć kad nema snage da mi kaže da me je prevario i imao s..sualni odnos. Reci: “Jesam, j..ao sam i opet ću”, pa mi poslije kaže da me se porodica odrekla. On ne smije da mi ponovi u lice sve – rekla je Anđela.

– Pobjegao sam od ludaka – rekao je Zvezdan.

– Kunem se u rođenog brata, rekla sam mu da nije sa mnom svi bi ga gotivili, a on je rekao da zna i da je zato sa mnom. Nisi mogao da izdržiš pritisak kad si sa mnom, nemaš snage da izdržiš ono što te čeka sa mnom – rekla je Anđela.

Izvor: Kurir