Spisak postoji! Svi momci Maje Marinković: Janjuš, Čorba, Bilal, Mensur, Karić, Miljković…

710

Starleta Maja Marinković prvi put se pojavila u rijalitiju “Zadruga 2” i pobrala mnoge simpatije publike, kada je osvojila visoko 5. mjesto.

Ona je kroz rijaliti uvijek važila za atraktivnu djevojku, međutim svojim izgledom nije bila zadovoljna, te se u međuvremenu podvrgla brojim estetskim operacijama kako bi izgled dovela do savršenstva i danas je konačno zadovoljna, a mnogi kažu da je promijenila lični opis.

Maju je u toku učešća u “Zadruzi 2”, “Zadruzi 3”, “Zadruzi 4” i “Zadruzi 5”, pratio i buran ljubavni život, a najviše će ostati upamćena njena turbulentna ljubav sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Maja je između ostalog tokom svog takmičenja bila u vezi i sa Milanom Jankovićem Čorbom, zatim Bilalom Brajlovićem u šestoj sezoni i ponovo sa Filipom Carem, koji ju je i diskvalifikovao iz pete sezone istoimenog rijalitija.


Sa Mensurom Ajdarpašićem je bila van zidova Bijele kuće i doživjela pravu ljetnju avanturu, dok sa Stefanom Karićem nikada nije otkrila detalje odnosa.

U kako kaže ne previše emotivnom odnosu bila je i sa Markom Markovićem dok se “kokošinjac” borio za njega, ali joj nije bio dovoljno interesantan.

Tu je takođe i pobjednik rijalitija “Parovi” Mladen Vuletić, sa kojim je Maja bila u spoljnom svijetu, a on je danas oženjen bivšom zadrugarkom Jelenom Pešić, sa kojom čeka drugo dijete.

Međutim, ono što su mnogi zaboravili jeste da je Maja tokom svog učešća u “Zadruzi” bila bliska i sa Vladimirom Tomovićem, koji inače važi za velikog zavodnika, kao i sa Markom Miljkovićem koji je sada u srećnom braku sa Lunom Đogani.

Na internetu se mogu pronaći i brojni video snimci iz rijalitija na kojima Maja provodi vrijeme, ali i leži ispod pokrivača i sa Tomovićem i sa Miljkovićem, a šta se tu dešavalo može se samo nagađati.

Osim toga, Maja Marinković je prošle godine svojoj dobroj drugarici Aleksandri Subotić preotela muža u spoljnom svijetu Predraga Raspopovića Pecu, a potom se on ipak vratio Aleksandri.

Maja je prekjuče doživjela svoj vrhunac, kada je završila u krevetu sa aktuelnim učesnikom Zadruge, Zvezdanom Slavnićem, koji je prevario Anđelu Đuričić.

Izvor: Blic