Mirko i Bojana Šijan prodaju piliće na pijaci, zakupili tezgu!

571

Od trenutka kada je porodica Rodić postala poznata javnosti zbog veze, a onda i braka Bogdane Rodić sa Veljkom Ražnatovićem, saznalo se da se radi o veoma imućnoj porodici iz Titela. Oni se bave poljoprivredom i posjeduju farmu pilića, a sve tri kćerke bile su uključene u porodični biznis.

Iako su Bogdana i Bojana “napustile” porodično gnijezdo i preselile se u Beograd kod svojih partnera, često sa novim porodicama rado odlaze kod svoje porodice u Titel, gdje se okupljaju i uživaju u prirodi, ali i luksuzu doma.

Bojana se, kako piše Pink, već vratila porodičnom biznisu – prodaji pilića, a za tu svrhu iznajmila je tezgu na Bajlonijevoj pijaci, gdje je rado viđena svake subote zajedno sa svojim suprugom Mirkom Šijanom, koji joj je velika podrška u poslu.

– Bojanu i Mirka ljudi na pijaci obožavaju. Rodićku posebno, ona je tako prijatna, ljubazna i draga djevojka. Ma prosto je rođena za taj posao. Biznis im ide super, rade punom parom, koliko znamo prodaja im je nikad bolja. Solidno zarađuju od toga, a i Mirko Bojani mnogo pomaže oko posla. Stvarno su tandem snova za sve – otkriva izvor.


– Ma Bojana je zmaj, ona nije navikla da odmara, evo porodila se početkom godine, a oni već punom parom rade na Bajloniju na tezgi. Njoj kao da ništa ne pada teško. Srećom je tu baka Goca koja im čuva djecu kod kuće, dok su oni na pijaci. Sve im se lijepo namjestilo – poručuje izvor.

Izvor: Pink.rs