Ne zna on šta je ni čast ni obraz: Zvezdan se direktno u uživo programu obratio Anđelinim roditeljima!

402

Zvezdan Slavnić je iskoristio priliku dok je Anđela Đuričić spavala kako bi se uživo u programu obratio njenoj porodici.

– Ljudi su se isključili vjerovatno, i ne može da se kontaktira s njima, i to će sve proći naravno. Gdje će, šta će, da je se odreknu? Pa neće naravno. Samo nek se ona smiri, nek bude dobro, neka progura još ova dva mjeseca koliko je ostalo, vratiće se kući, sješće, pričaće, naći će neko rješenje. Ne mislim sigurno da je ostala sama na svijetu… I da će zbog ovoga svega da je se odreknu, jer ako su takvi, onda sigurno ne bi dozvolili prošle sezone da uopšte uđe u rijaliti, onda je to toliko kontradiktorno da je smiješno – rekao je Zvezdan.


– Da li bi poručio sada nešto njenim roditeljima? – upitao je novinar.

– Da joj se što prije jave i da budu uz nju. Što prije, to već mogu u nedjelju da urade, kad bude Matorin rođendan. Samo neku podršku i da zna da nije sama. Da što prije kažu da su uz nju i da će pričati kad dođe kući, jer njoj je to sad najbitnije na svijetu, eto – poručio je Slavnić, dok su gledaoci masovno osudili pokušaj da se uopšte obrati Anđelinoj porodici nakon svega što joj je priredio.

Izvor: Kurir