‘SPALA JE NA TO DA BUDE TREĆA!’ Neca bez zadrške vratio Maju na fabrička podešavanja, pa dao svoj sud o odnosu nje, Zvezdana i Anđele!

374

Naredno pitanje na Igri istine postavila je Marija Kulić.

Zorice, reci svoje mišljenje o ovoj situaciji što se Zvezdan okrenuo Maji, kako ti se čine kao par, da li su ti kompatibilni po nečemu? Znamo svi da nisi podržavala Anđelu i Zvezdana, znamo i zbog čega, a sada da vidimo kakvo ti je mišljenje za ovo s Majom – pitala je Marija Zoricu.

Lepo se druže, lepo. Ja sam pitala: “Je l’ si je**o?”, on mi ništa nije rekao. Pun gas – rekla je Zorica.

Nisam čuo koleginicu, šta je rekla – pitao je Zvezdan.

Nisam razmišljala, pitala sam direktno i Maju i Slavnića, posle toga nisam razmišljala, niti me je intresovalo, kao i prethodna veza Zvezdana Slavnića – rekla je Zorica, te je pitala Necu Lazića:

Neco, pošto si u svakoj temi, 24 kroz sedam, isto što je i mene Marija pitala – rekla je Zorica.

Što se tiče ovog velikog prijateljstva. Maja mi je veoma intresantna osoba, pogotovo kada kaže da je kraljica rijalitija. Osoba koja dotakne najveće dno, a onda kaže da je kraljica rijalitija. Žao mi je što ne može niže, dotakla je dno ovim postupcima. Žao mi je Maje, nije svesna svoje nesvesti. Spala je na to da od jednog najozbiljnijeg rijaliti igrača, bude treća. Kako si ti kraljica, tako što raširiš noge?! – rekao je Neca.

Moje dno je na tronu, tako je. Ja sam sve otvoreno rekla, nigde nisam ispala licemerna i duplljak. Obilazimo krugove pakla i jako nam je lepo – rekla je Maja.

Ovo je klasičan primer kada neko ne zna za sramotu, ako je dobar rijaliti igrač biti Maja Marinković, a sve devojke je nažalost kopiraju razbijanjem stakla, je**vanjem sa strane, ja onda ne želim da budem rijaliti igrač. Ne želim da se mešam u tuđe brakove i veze, da budem najnemoralnija osoba. I od goreg ima najgori, a to je Maja Marinković. Njeno dno o kom priča da je na tronu, ne bih nikome poželeo. Naljutila se jer sam joj uništio igračku, a ne seća se da je uništila mnoge živote, uzela je najboljoj drugarici muža, razvela je brakove i ostalo…Što se tiče Zvezdana Slavnića, ja smatram da je ovo još veća lakrdija. Ja ne znam šta je, ja vidim da je samo užasno – rekao je Neca.


A kako znaš da se desilo – pitao je Zvezdan.

Priča se po kući…Znam da Zvezdan ne može da podnese tuđe mišljenje, celim imanjem je harao i pričao da ne sme niko ništa da komentariše. Ja sa Zvezdanom volim da se zezam i sprdam, ali ništa više od toga. Tebi je bitno da dobiješ ono što želiš, a to je da budeš glavna tema – rekao je Lazić.

Ja sam rekla da su neke stvari neizbežne. Ja sam fatlna žena, uradila sam nešto što sam želela. Ne igram nikakvu igru, od kad smo ušli u taj neki flert rekla sam sve – rekla je Marinkovićeva.

Dobar mi je Zvezdan za sprdnju, ali što se tiče postupaka, rekao sam da ne podnosim to i ne podržavam. Ne sviđa mi se prevara. Smatram da je Anđela dala koliko si i ti, a jedino što mi je žao nje jeste zbog godina. Moje iskreno mišljenje, koliko god ljudi govorili da nisi rečit, ja mislim da si najinteligentniji u kući. Smatram da si odličan manipulator, emotivni, u odnosu sa ženama i ovde s ljudima u kući. Tara Simov je mala beba za Anđelu, shvatili smo da voli samo sebe. Da, gorda je, ako je nešto što je kod nje presudno, jeste to da voli samu sebe – rekao je Neca.

pink