BOBA I BRENA PRODAJU VILU U MAJAMIJU ZA 16,9 MILIONA $ Američki mediji sad IŠČAČKALI vezu tenisera i pokojne LEDI DI! DETALJI VEZE

893

Slobodan Boba Živojinović i Lepa Brena, prenose američki mediji, prodaju vilu na obali u Majamiju za 16,9 miliona dolara. Portal “New York post” navodi da bivši teniski as, koji je ranije tvrdio da je imao vezu sa princezom Dajanom krajem 80-ih dok je još bila udata za princa Čarlsa, prodaje luksuznu nekretninu.

Živojinović i njegova supruga Lepa Brena kupili su vilu 2012. godine. Kuća je sagrađena 1950. godine i nalazi se na samoj obali mora. Vila u dvorištu ima i bazen, a u unutrašnjosti se nalaze dva kupatila, kuhinja, trpezarija i sve je ispunjeno stilskim nameštajem.


Oko njihove vile nalazi se mnoštvo luksuznih kuća koje su u vlasništvu javnih ličnosti. Ova luksuzna nekretnima ima 400 kvadrata, a procenjuje se da mesečno održavanje ovakvog imanja košta 2.000 dolara.

Inače, Lepa Brena je koristila svaku priliku da otputuje u Majami gde je punila baterije za nove radne poduhvate.

Ledi Di muvala Bobu

Kurir je prvi posao o vezi između srpskog teniskog asa i princeze Dajane. Ledi Di je 80-ih muvala Bobu iako je tad bila u braku s princom Čarlsom, a on s nevenčanom suprugom Zoricom.

Često je dolazila na njegove mečeve, pratila ga s običnih tribina iako su članovi kraljevske porodice imali VIP ložu samo da bi mu bila što bliže. Upoznali su se 1987, o čemu svedoči fotografija do koje je došao Kurir, a na kojoj Ledi Di pozira s Bobom i njegovim najstarijim sinom Filipom. Tada je Živojinović prokomentarisao za Kurir o ledi Dajani.

– Pohvalila mu servis- A dobro, nećemo o tome (smeh). Ne želim sad da pričam o tome jer ona nije više s nama. Velika je stvar kada na meč dođe da te bodri neko poput nje. Jer se nije dešavalo da neko iz kraljevske porodice navija za tebe s tribina – bio je tajnovit Boba.

kurir.rs/blic