“PORUČILA BIH MAMI I TATI…” Anđela razvezala jezik: Porodica je povrijedila, a ona odlučila da uradi ovo!

614

Sve je otišlo nizbrdo.

Sinoć je u “Zadruzi” održana još jedna emisija “Pitanja novinara”, a Darko Tanasijević je postavio pitanje Anđeli Đuričić.

– Mnogi se sada pitaju i komentarišu kući pa kako je Anđela mogla da očekuje da će Zvezdan biti prema njoj drugačiji kada je ista ta Anđela gledala njegov odnos prema bivšoj ženi, zašto uopšte nije učila na tuđim greškama i na tom primjeru? – pitao je Darko.


Meni možeš da kažeš šta hoćeš, ja ću da ti kažem dobro i uradiću šta ja želim. jako sam tvrdoglava, svojeglava, tako da džaba meni ljudi pričaju. Mislim da svaka osoba u nama bude nešto različito. Ja sam mislila da u njemu budim nešto skroz drugačije, možda je shvatio da mu ne odgovaram ja – rekla je Anđela.

– Bolje što se ovako završilo nego da se desilo napolju, pa bi sve to bilo teže. Kad si zaljubljen, sve ti je ono.. nećeš doći i reći.. Previše sam idealizovala odnos – nastavila je.

Ako sam ja tako povrijeđena i vidi se negdje, pričaal ja da sam dobro, pa ne mogu da zamislim kako je njoj bilo teško, ako je meni ovako. Ne računam onaj njen ulazak. Ona je negdje jednim dijelom isprtičala šta je sve prošla dok nas je gledala.. ne volim patetiku, ja se slažem da je nekome teško u nekim trenucima, ja ne mogu da zamislim kako je njoj bilo, ali ja ne mislim da ja patetišem. Ona je malo drugačiji tip osobe. Neka je fasada, ali neću da patetišem, ne volim, nisam taj tip! Meni je bolje da budem najgora samo da ne ptetišem – rekla je Anđela.

-Ranije si se uvijek trudila da svoj moral istakneš u prvi plan, pa i kad smo te pitali, pravila si razliku između sebe i drugih ljubavnica. Razvela si čovjeka, bezbroj puta si imala se*s na televiziji i svakakve stvari, pokazala si golotinju, tukla si se, dozvolila si da te dečko poliva vodom, rekao ti da ti je lice isprskao svojim ejakulatom…Sve si doživjela što su doživjele, uslovno rečeno, najmanje moralne djevojke, po čemu se ti onda razlikuješ – pitao je Darko.

– Ne smatram da se razlikujem od njih, da li je jedna od njih doživjela kao ljubavnica prevaru nakon 3 mjeseca? – odgovorila je Anđela.

– Ne kažem ja, ja sam isto, nemam šta da ti kažem na to, šah- mat što bi rekli! – rekla je Anđela.

– Brak od 13 godina kad neko ostavi očekuješ da neko stvari želi da bude sa tobom. Niko ne zna šta nosi dan, a šta nosi noć. Meni je to donijelo sunce, bar se nadam – nastavila je.

– Pa nikako. zato što sam odgovorila na pitanje i rekla mu sve što mislim. Jako me vređa ta rečenica zato što ja kad volim, za mene ta osoba na planeti samo postoji. Možda jeste bolesno, ali je tako! Ja sam čak njega na prvo mjesto stavila! Onda me tako uvrijedi kad dođe i kaže da ima emocije prema meni! vrijeđa mi inteligenciju ta rečenica. Bez obzira na sve, vidi se ko se dao maksimalno, a ko je prolazna avantura, a da ima emociju prema meni nema sigurno – rekla je Anđela.

– Uložila sam svoj moral, ugled, sve što sam imala sam pogazila, pa je možda zato ostao sa mnom – nastavila je.

– Ne može da priča baš kako ona hoće. Ja mislim da sam dupo više uložio od nje. Šta sam sve radio sa njom i koliko sam pored svega toga sam imao živaca za nju, to može da potvrdi i Mića. Okej, povrijeđena je ali ne može da ide baš do te mere. Je l’ te tjerao neko da ulažeš? Ne mora da bude patetika samo ako plačeš i ovo je patetika! – rekao je Zvezdan.

– Jako mi je čudno da nije bio iskren, da ostaviš nekoga od 13 godina zarad neke prolazne avanture. Ja sam to anpomenula i danas i maloprije tebi, ali on to očigledno nije čuo – rekla je Anđela.

– Njih dvije jesu bile drugarice i evo u okej su odnosima. Meni stvarno nije normalno da bez obzira što sam ja ta koja je rasturila njihov odnos, da sad ona Maji, dva sata poslije se*sa sa zvezdanom daje kinder jaje. To je kao da joj čestita, meni to nije normalno. Što se Maje tiče ja njoj nikad ništa nisam zamjerila. Ne bi bilo prirodno ni da sam joj zamjerila bilo šta – rekla je Anđela.

– Ja od srca čestitam Maji jer mi je otvorila oči – rekla je Anđela.

– Da li misliš da će se tvoj i Zvezdanov razlaz pozitivno odraziti na odnos sa porodicom? – pitao je Darko.


– Najviše ih je zabolejlo to neko moje samopovređivanje jer nikada u životu nisam imala. Mislim da ih je to mnogo više povrijedilo nego sve ovo. Kad sam ljuta na njega, kad sam nemoćna, ja pođem i uradim nešto. Po meni su jako pogriješili jer znaju šta mene najviše boli, da mi ne pošalju čestitku. Ako se za nešto najviše brinem to je njihovo zdravlje, a imam razlog zašto se brinem – rekla je Anđela.

– Šta bi poručila mami i tati? – pitao je Darko.

– Mislim da sam zaslužila da mi se pošalje čestitka zato što oni znaju šta smo prožijveli zajedno. Imali smo životnu situaciju i to će zauvijek ostati naša životna situacija. Ovo je bila moja životna situacija u kojoj sam ostala sama – rekla je Anđela.