PROPALA SKROZ! Anđela Đuričić od MISICE Zadruge 5, do NEUREDNE prevarene ljubavnice, publika zgrožena: Šta joj Zvezdan uradi…

354

Aktuelna zadrugarka Anđela Đuričić se prvi put na malim ekranima pojavila u petoj sezoni “Zadruge”, gde je na samom početku očarala publiku svojom lepotom, zbog čega je na Fejsbuk glasanju proglašena za Miss Zadruge 5.

Anđelino učešće u “Zadruzi 5” obeležila je veza sa Matejom Matijevićem, koja je trajala tri puta po nekoliko dana, a važila je i za jednu od najurednijih i najmoralnijih takmičarki koje su se pojavile na televiziji. Sve se promenilo u “Zadruzi 6”, kad je za manje od mesec dana od svog ulaska uplovila u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem. Njihova veza je doživela krah pre nekoliko dana, kad je on uplovio u “prijateljstvo sa beneficijama”, sa Majom Marinković.


Anđela je priznala da je već duže vreme nesrećna sa Zvezdanom i da je sve njegove zahteve i bezobrazluke trpela samo zbog toga što ga voli. Ono što je publika primetila je i da je Anđela propala. Na jednom TikTok profilu pojavio se snimak, gde se vidi kako je Anđela izgleda na početku veze sa Zvezdanom, i sad, kad je došao kraj.

– Šta joj uradi čovek – stoji u komentaru klipa

republika.rs