Taki se napokon oglasio zbog akcije kćerke i Zvezdana: Anđelini roditelji trebaju da slave moju Maju!

510

Taki Marinković je slavio rođendan dok je njegova mezimica Maja Marinković imala intimne odnose sa Zvezdanom Slavnićem, a sad je prokomentarisao njenu akciju sa ” novim zetom”.

Nakon svih dešavaja u Zadruzi i nakon što je Maja Marinković završila u krevetu sa Zvezdanom Slavnićem s kojim je imala intimne odnose odmah nakon njegovog skandaloznog raskida s Anđelom Đuričić, oglasio se starletin otac Radomir Taki Marinković koji je te večeri slavio rođendan i ne sluteći šta njegova kćerka radi pred kamerama.


“Ja ne podržavam njihovu vezu, ona jeste moja kćerka, ali ta veza je osuđena na haos. On je nasilnik nad ženama i ja nasilje ne podržavam. Zamislite kako bih se osjećao da tako nešto napravi mojoj kćerki… Trebalo je da se zaustave na prijateljstvu, ali ovim je pokazao da Anđelu nikad nije ni volio, već od prvog dana ga zanima Maja. Anđelini roditelji treba da slave Maju Marinković, jer im je spasla dijete! Kad se Zadruga završi, da joj iznajme jedan apartman u Đenovićima i da joj kupe jahtu zbog ovoga”, poručio je Taki, Majin otac.

I Zvezdanov otac, Zoran Moka Slavnić, oglasio se nakon intimnog čina njegovog sina, te rekao da je svim srcem uz Anđelu i da ne opravdava njegovo ponašanje.

“Ne opravdavam Zvezdana nikako, osuđujem, ali on je žrtva Maje Marinković, koja je pion Ane Ćurčić i Zorice Marković. Anđela ovo nikako nije zaslužila”, između ostalog je rekao čuveni Moka.

Izvor: Republika.rs