Jelena Karleuša i Duško Tošić zvanično opet zajedno: Pogledajte ekskluzivni snimak para!

469

Nepresušna tema za javnost svakako je odnos pop zvijezde Jelene Karleuše i nekadašnjeg fudbalera, sada nogometnog menadžera Duška Tošića.

I dok mediji svako malo nagađaju da li su Jelena Karleuša i Duško Tošić zajedno ili ne, budući da do zvaničnog razvoda još nikada nije došlo, pjevačica je večeras na svom Instagram nalogu objavila snimak koji bi mogao ukazivati na to da u njihovom domu napokon vlada prava ljubavna idila.

Na kratkom snimku koji traje svega par sekundi, Jelena je u svom domu na Dedinju snimala kćerku Niku i supruga Duška Tošića. Ona je zabilježila momenat tucanja jajima, a ovo nije slučajno, budući da je njena mlađa kćerka godinama unazad omiljena zvijezda društvenih mreža zbog reakcija kada gubi u tucanju jajima.

Za razliku od prethodnih puta kada se znala naljutiti ili rasplakati, Nika je sada uz osmijeh podnijela to što je njen tata pobijedio, pa se na snimku čuje kako govori: “Uvijek pobijedi”, dok joj Jelena na to kaže: “Srce moje”. Ovaj snimak je obradovao mnoge Jelenine fanove što zbog toga jer je Nika nasmijana, ali još više jer su Jelena i Duško konačno opet zajedno. Da li su prevazišli sve prepreke svakako će vrijeme pokazati.

Ekskluziva.ba