STIŽE HELGA KAO DA NIJE NI ODLAZILA! Anđela otkrila da li postoji mogućnost da se POMIRI sa Zvezdanom, pa najavila povratak stare Đuričićeve

608

Predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević, podigao je Anđelu Đuričić kako bi sa njom porazgovarao o raskidu sa Zvezdanom Slavnićem i celokupnoj situaciji sa Majom Marinković.

Kako se osećaš? – pitao je Darko.

Dobro sam, naspavana sam – rekla je Anđela.

Koje si pouke i poruke izvukla i da li smatraš da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći – pitao je Darko.


To svakako, to sam imala u glavi sve vreme. Kada je bio sam početak slanja u izolaciju, rekla sam da je strah, jer sam već to prošla. Definitivno se sreća ne gradi na tuđoj nesreći, nisam očekivala ovako brzo, ali da sam u podsvesti imala da to može da se desi, da – rekla je Anđela.

Kako reaguješ na komentare da će tvoj cilj da bude da budeš žrtva, da glumiš žrtvu – pitao je Darko.

Tri meseca svakodnevno pričamo šta sam ja uradila sa Zvezdanom i mislim da je celoj naciji jasno da sam ja ljubavnica. Prošao je period određeni, sada se ja nalazim u poziciji da sam prevarena i ostavljena. Bolje mi je da me kamenuju i da sam najgora, nego da sam žrtva. Ja samo gledam da se sklonim iz ove situacije. Sad imam potrebu da izbacim sve iz sebe. Ja sam danas rekla sve što sam imala. Žao mi je, tražila sam krivca, koliko god to nije u redu, u Ani za svaki Zvezdanov nervni slom, lupetarala sam ne bi li je povredila zbog toga što je ona njega povredila…Nikada više neću da uđem u raspravu sa tom ženom – rekla je Anđela.

Kada si pričala sa Aleksandrom, pa potom sa Zvezdanom, rekla si da Ani neće biti dobro ako joj se nakačiš na kičmu – pitao je Darko.

Da, rekla sam to u besu. To sam rekla i Zvezdanu, ali ja nisam taj tip. Ja to kažem u svađi, ali nikada to ne radim. Nikada je nisam provocirala, iako imam pravo. On apsolutno nije moja tema, gledaću da budem samoživa kao kada sam bila dok sam ulazila u vezu sa Zvezdanom

Je l’ se vraća Helga – pitao je Darko.

Da. Ovo što moram, odgovaraću, ali neću da moja tema budu ovde Ana, Zvezdan i Maja. Sa njim više nemam komunikaciju. Niti ću da ih komentarišem, sem kad moram, moja interesna sfera sam ja. Biću Helga, vraćam se na tu staru Anđelu koja isključivo gleda sebe, samoživa je, arogantna i bezobrazna. Nekada nisam super zbog svega što se desilo, proćiće. Ja do kraja učešća ostajem sama, to što pričaju da će biti pomirenje, to nek okače mačku o rep – rekla je Anđela.

Zar nisi mogla malo da se smiriš u sredu, možda bi to sprečilo Zvezdana da se raziđe sa tobom – pitao je Darko.

Ne, ne bi bilo drugačije. Imala sam duže vreme osećaj da on ima potrebu da ima nešto s drugom devojkom. Da ima potrebu i da mu je veza sa mnom postala teška. Ja sam mu rekla: “Ti da nisi u vezi sa mnom, tebe niko ne bi dirao”. On sada nema problema. Drago mi je što sam mu olakšala – rekla je Đuričićeva.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink