Mića misli da će se Zvezdan vratiti Anđeli, Miljan smatra da se Pržulj bori za ”Bungiš tim” majice, u sve umešali Moku i Đuričiće!

523

Sledeći Darkov sagovornik bio je Lepi Mića.

Sve su to sastavni delovi nekih veza. I dalje u ovom prostoru može doći do pomirenja, što mene ne bi začudilo uopšte. Prekid i pomirenja su sastavni deo svake veze – rekao je Lepi Mića.

Ja sam danas Anđelu iskritikovao, rekao sam da ne treba da koristi adresu Ane ćurčić, da ona za nju ne treba da postoji. Njen glavni problem je Zvezdan Slavnić i treba tu da traži krivca. I dalje tvrdim da je jaka emocija Zvezdana prema Anđeli i iza toga stojim. To što je on ančinio prevaru to je sasvim nešto drugo. – nastavio je.


Nije njega ništa udaljilo od Anđele, neću da kažem neke stvari.. Ja sam samo pitao Zvezdana ” Da li imaš emocije prema Anđeli? ” – pitao je Lepi Mića.

Imam- rekao je Zvezdan.

Ja i dalje smatram da su obostrane emocije. Šta njih boli ku*ac šta ja kažem? Ako sam ja matora drtina, što njih to boli. Ne treba Anđela nigde da traži krivicu osim kod Zvezdana Slavnića. Ana Ćurčić je zadnja adresa gde treba to da traži. – rekao je Mića.

J*b’o je Maju iz inata! Ja kažem da je iz inata! Hajmo sa da čujemo ove! Evo gospodina sekiratora – rekao je Mića.

Ja kada sam pričao da njihova ljubav, da je to život. Njega je raznelo na komade rastanak sa Anom, pokidan čovek na pola. njega je razvalilo, znači to je prava emocija. oni ga ubeđuju nešto. On je bio najpoželjniji frajer grada Beograda. Čovek koji je šetao najlepše devojke Beograda. čovek je uzeo razvaljen, provalio da nema osećanja prema njemu. Njoj Zvezdan ne treba, on ima svoj formiran život. Ona ako ostane sama izvućiće se! Potpuno je različit način života. To od samog starta nije išlo. Ona nije smela od prevelike želje i ljubavi ništa da kaže- rekao je Miljan.

Ako neko mojoj ćerki kaže da ide sa čovekom od 46 godina ja bih mu je*ao mater- nastavio je.

Detaljnije u videu ispod.

pink