‘MOŽDA SI ZASLUŽILA DA TI SE VRATI KAO BUMERANG!’ Car pokušao da podigne NEUTEŠNU Anđelu, ona i dalje odbija da se pojavi u emisiji

398

Filip Car izašao je ispred Bele kuće, te je tom prilikom porazgovarao sa Anđelom Đuričić o celokupnoj situacij, te je tom prilikom posavetovao šta da radi.

Tebi ono danas nije trebalo, ali treba da izbaciš iz sebe – rekao je Car.

Ja ne želim da imam temu sa ovim čovekom. Sklonite mi se svo troje sa očiju. Ti si je pitao na radiju, ne mogu da te slažem da nisam rekla, jesam, pogrešila sam, možda nisam ni trebala. I to će da se završi, rekla sam, možda nisam trebala, sve je okej – rekla je Anđela.


Ja sam bio svestan da sam uzrok i krivac za neke stvari i nisam sebi dao za pravo, uvek sam gledao da sam taj koji je načinio loše. Naravno da će da se desi svađa – rekao je Car.

Između nas dve su se desile tri svađe – rekla je Anđela.

Najpametnije je da se povučeš sa strane i gledaš odnose i imaćeš najbolju sliku osvemu. Pogrešila si, možda si u neku ruku zaslužila da ti se vrati kao bumerang i da tražiš oprost od svojih ljudi. Nećeš doći sebi i oporaviti se ako stalno ulaziš u konflikte – rekao je Car.

Za mene je ovo kraj, veruj mi – rekla je Anđela.

Odboluj i ti kako znaš i umeš, ima još dva meseca do kraja. Meni može samo nešto dobro u glavi da se desi da dođem sebi. Ono danas je moralo da se desi, ja nisam mogla da spavam, morala sam da mu kažem sve što mislim. Niko neće da kaže ono što je realno. Ne zanima me njihova tema, od ponedeljka me ne zanima ta tema, rekla sam mu sve u četvrtak, u petak sam mu rekla sve što sam htela – rekla je Anđela.

Bila si i ovakva i onakva, možda i zlobna, ali ne možemo da te vežemo za zid i kamenujemo te. Sami sebi ste napravili, nama niste, samo ste nam olakšali. Ima ljudi koji uživaju kada je nekome teško, ali ti treba da budeš ta koja to neće da dozvoli. Budi samokritična. Nije problem napraviti sr**e, problem je kad ne možeš da se nosiš s tim. Danas je najbolje kada si rekla šta si napravila i šta si zaslužila. Naravno da nisi zaslužila sa njegove strane jer si se nadala i bila tu i dala ljubav i sa mnogima ulazila u klinč da opravdaš tu ljubav – pričao je Car, a onda je posavetovao da pravi planove u glavi kako će šta i na dalje.

pink