‘TO JE LAKRDIJA I SKALAMERIJA OD VEZE!’ Zorica BRUTALNO osula paljbu po Anđeli, pa otkrila da Đuričićeva nikad neće biti ŽRTVA!

750

Sledeći razgovor voditelj Darko Tanasijević obavio je sa Zoricom Marković.

Ti u spavaćoj, šta radiš tamo? – pitao je Darko.

Objašnjavam Ani već 90 dana da se ne troši na gluposti. – odgovorila je Zorica.

Rekla si da nećeš dozvoliti da Anđela u ovoj priči bude žrtva, niti ikada može da bude žrtva nakon onog što je uradila, a neki, misleći na donji dom će to pokušati da naprave – rekao je Darko.


nemam ja ništa protiv donjeg doma, to je završena priča još od Velikog petka. Jesmo se mi svađali, sve je to bilo i prošlo. Ja ima pravo i da ćutim i da se ugasim. Oni svoi misle da mrzim tu devojku, kada su sedeli ona i Zvezdan ovde, ja sam rekla da je prepotentna, prazna, antipatična i onda sam rekla da je mala zmija. Ovo dvoje ljudi imaju je*enu tešku prošlost. Ovo nekako drugačije gledam i shvatam, po nekom principu od ranije uvek smo napadali Maju, pa ove, pa one, koje su bile u ulozi presvete. Njima se sve pogaze stavovi, pa uradi šta uradi, pa je rekla da će se boriti 10 godina za tog čoveka, da je spremna za sve, da ne zanima nju šta ko misli, pa je mafijala ovde. Bila joj je namera da bude žrtva. Obično ispadaju žrtve oni koje napada ceo stan. Zvezdan je od poečtka stekao neki status, bio je sa svim zadrugarima dobar. Ja sam znala da od te priče nema ništa. Nisam komentarisala, ona mi je bila odvratna. Kada je rekla da bi pogla glavu kad bi Ana ušla, ništa od toga ne bi. Nakon svega, pošto je videla da ne ide, nema tu popravke. Ona sada traži krivca malo u Zvezdanu malo u Ani. Danas kopira Anine reči.

To je lakrdija i skalamerija od veze. Ana Ćurčić kad je rekla za nju da je gutalica, pa jesi brate. – rekla je Zorica.

pink