PODRŠKA RAZOČARANA: Milena Kačavenda besna kao ris na Anu Ćurčić, tvrdi da se sladi Anđelinom nesrećom, a zbog Zvezdana ostaje bez najbližih!

747

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, dokazala je da se ne plaši nikoga, pa svako izdanje Zvezdana Slavnića rado komentariše i daje svoj oštri sud.

Međutim, iako je sve vreme stajala uz Anu i pružala joj podršku, nije mogla da sakrije koliko je razočarana u svoju prijateljicu i njeno trenutno ponašanje u Zadruzi. Da podsetimo, Ana je odlučila da pruži Zvezdanu ruku pomirenja, a oni sada imaju gotovo prijateljski odnos, što mnogi osuđuju.


Milena se oglasila za Republiku, pa iskreno prokomentarisala sve dešavanja u rijalitiju, a zbog njenih reči mnogima neće biti dobro:

– Iskreno, ja sam skroz u šoku. Sve sam očekivala, ali ovo zaista ne. Njeno ponašanje iznenađuje sve nas, koji smo bliski sa njom. Njena deca ne prate rijaliti uopšte. I dalje tvrdim da do pomirenja sa Zvezdanom neće doći, ali sam veoma razočarana u njeno ponašanje. Jedno je sigurno – likuje zbog ovoga što se desilo Anđeli, što je ostavljena – izjavila je Milena.

republika.rs