‘DA SE NIJE POJAVILA BILI BI MNOGO JAČI!’ Zvezdan do detalja opisao kakva je Anđela, pa otkrio ko je stao na put NJIHOVOJ SREĆI!

602

Sledeće pitanje novinar Darko Tanasijević je postavio Zvezdanu Slavniću.

Koliko se lakše diše od kako si se otarasio Anđele? – pitao je Darko.

Neću tako da kažem, ali ne mogu da kažem da nemam tenziju. Nije mi ništa lakše kad vidim šta radi. Ako se bude ponašala okej, biće mi lakše. – rekao je Zvezdan.

Kad je došla Ana, do tog tenutka je bilo skroz drugačije, da se nije pojavila bili bi mnogo jači i mislim da bi se mnogo više zavoleli, dodatno. Ja sam joj objasnio da se jedva držim, jedva je držim za ruku da mi je izklizne. Ona to ne razume, klinka je još uvek. Jednostavno, pored toga, dva sveta smor azličita, iz njene priče ona je životno beba, tako da niti je videla nešto, niti je prošla. Ja sam totalno drugačiji čovek. Non- stop sam joj objašnjavao te stvari. Htela je da komentariše i ovog, htela je i Cara, neke apsolutno stvari koje ne može ništa drugo da se dobije, osim da ja eksplodiram. Nisam joj ja zabranjivao ovo ili ono. – rekao je Zvezdan.


Tvrdim da bi bilo mnogo drugačije da nije došla Ana. Posle toga je havarija sistema! – nastavio je.

Ja ti kažem da sam se pre neku noć rastao od Ane prvi put. Zacrvenimo se u faci da dođemo do toga da vrištimo, posle svega toga sam došao i ona je krenula da mi priča za moj performans sa Majom, rekao sam joj da se smiri, da sedne pored mene. Gledao sam da se koncentrišem na igračkicu da ne bih polupao sebe. Rekao sam joj da je nešto najsebičnije, ako ti posle 4 meseca vidiš sve stvari. Ona danas radi isto kao Ana. Ona mi preti, da sam raskinuo sa njom ona bi otišla da udari staklo.. – nastavio je.

Nema shvatanja, sebična je, jako je sebična.. To je gledanje u mililitre, u neke stvari, meni to strašno se ne sviđa.. Ne pričam sa Spasojevićkom zbog nje, a ona se kao miri sa njom. Drugarica ti uzme 2 decilitra mleka i ona pravi haos tu. Pokušavao sam da joj to objasnim. Ja sam se šalio da je pirke, da je piroćanac. Kad si stipsa, meni je to jedna od tri najgore stvari koje možeš da budeš – rekao je Zvezdan.

Ona govori non- stop da mi ne bi napolju živeli sa 35- 40 ljudi i onda bi se ovako nešto desilo i onda bi bio kraj. Sad počinje stvarno da me boli ona stvar za sve. Ja sam joj rekao znaš šta ne treba da radiš, objašnjavao sam joj 300 miliona puta, kao što joj je i Mića objašnjavao – rekao je Zvezdan.

Ja sam pokušao sto puta i rekao sam joj sto puta da sam na ivici, da sam istrošen. Ne valja način na koji sam je ostavio, moja namera nije bila to. Ja ne bih mogao sa njom da raskinem. Trebao sam možda da je ostavim, ali i da kažem da sam je prevario sa Majom, ja sam i tu tražio dva, tri dana da pričamo, ona je došla odmah ujutru i videla me da ležim sa Majom. – rekao je Zvezdan.

pink