RAZOČARALA JE! Ana JAVNO raskrstila prijateljstvo sa Majom, misli da se nije pokazala kao prava drugarica

415

U toku je emisija “Pitanja novinara”,voditelj Darko Tanasijević je podigao Anu Ćurčić:

Prepričavala si ceo haos Zvezdanu i Zorici, pa si u tome rekla da si otpisala i Maju, zbog čega? – glasilo je pitanje.

Da, otpisala sam je, da je ona posle svega onoga devojka ostala da se šminka. Dečko je nasrnuo na jednu devojku, ona prolazi kao da se ništa nije desilo. Ovde se izgleda samo ženama dižu kreveti – rekla je Ana.


Šta je Maja tačno uradila? – upitao je Darko.

Sedela je, šminkala se, njoj je jedino bilo bitno da bude lepa, što je meni ispalo nekorektno, pokazala mi je koji je rijaliti igraš i koje su joj namere, tako da me ona više ne zanima. Treba prema go*nima da budem go*no. Ja bih ustala i rekla bilo šta za mog prijatelja. Muka mi je od ovog izvitoperenog sveta i komentara – kazala je Ana.

Ja nisam ni mala ni glupa. U kući je jako napeta situacija. Mene je danas Petrući uvredio ali ja nisam ništa rekla, jer znam da mu je mozak proključao. Da bih stigla na vreme u emisiju, ja sam nastavila da se šminkam, ali ja sam ustala kada je on prevrtao Slađin krevet, da bi Ana rekla: “Majo, ti si sa mnom završila”. Ništa ja nisam uradila i nisam sedela na krevetu. Ja sam rekla Petrućiju da stane – pričala je Maja.

Ako ovo nije pravi razlog, zbog čega je ona tebe otpisala? – upitao je Darko.

Razlog je ovde, evo ga, Zvezdan Slavnić. Ona misli da smo Anđela i ja drugarice. Ovo je sad veštačka frka. Ne mogu sad da se bavim ovim smešnim stvarima. Ja se na tebe ne ljutim – rekla je Maja.

Ti i ja drugarice ne možemo nikada da budemo. Rekla sam šta imam, ne bih da se pravdam – pričala je Ana.

pink