ANA POKLONILA MAJI I ZVEZDANU ĆEBE ZA VOĐENJE LJUBAVI: Anđela vikala iz petnih žila na Slavnićevu bivšu! Ti si teška bolesnica!

708

Maja Marinković i Anđela Đuričić došle su u sukob tokom današnje emisije “Gledanje snimaka”, a Anđela se sve vreme trudila da provuče Anu Ćurčić, bivšu suprugu Zvezdana Slavnića, a najmanje je krivila sebe za sve što joj se dogodilo:

– U poslednje vreme je sve bilo zameranje, nisam znala ni šta mi više zamera. Sve sam radila iz ljubavi prema njemu. Reci mi jednu osobu koja voli, da dođe i kaže da misli da je njen dečko ne voli – govorila je Anđela.


– Sve je on u pravu, ovo mi je postalo prenaporno. Anđeli mogu da budem kriva ja, na prvom mestu Zvezdan, Ana joj nije adresa. Ana je u pravu, mi nismo drugarice, mi smo korektne, nije me čokoladicom nagradila za se*s sa Zvezdanom. After je preskočen, otišli smo direktno u pakao – rekla je Maja.

– Da ti baš posle se*sa sa njim da čokoladicu, budi realna. Da sam ja to uradila, tumačilo bi se da je namerno, tako je. Još će na Aninom ćebetu da vode ljubav, dala im je i njihovo ćebe, meni je ovo ozbiljna bolest – vikala je Anđela.

republika.rs