Viki i Taške priredili Nerminu neverovatno iznenađenje za Bajram:„Najjači ste na estradi!“ (VIDEO)

1672

Pevačica Viki Miljković rado provodi vreme sa svojim muzičkim štićenikom, pobednikom takmičenja „Zvezde Granda“ Nerminom Handžićem, a pevač je čest gost u njenom domu u Beogradu. Ovoga puta Viki i njen suprug Dragan Tašković Taške otišli su kod Nermina u Tešanj.

Kao dobar domaćin Nermin ih je proveo po svom gradu u Bosni i Hercegovini, a lepom vreme svi su zajedno iskoristili da posete Tešanjsku staru tvrđavu i naprave snimke za uspomenu.

Viki je objavila snimak iz šetnje na svom Instagram nalogu, a komentari podrške oduševljenih fanova neprestano pristižu.

-Svaka čast, kapa dole, najjači ste na estradi i eks Jugoslaviji – glasio je jedan od komentara ispod videa.


Viki i Nermin ne samo što se druže na sceni jer često nastupaju zajedno već je i pevačicina porodica sjajno prihvatila mladog pevača, koji je nedavno proslavio i rođendan u domu Viki Miljković.

-Andrej, Violeta i Taške su mi prvi i to u avionu čestitali kad je došlo vreme za to– rekao je tada Nermin, a činjenica je i da Viki ništa nije želela da prepušta slučaju i u tajnosti je organizovala dolazak njegove porodice iz Tešnja koju Nermin zbog turneje u Americi nije video dugo.

Ovoga puta Viki i Taške su došli kod Nermina potvrđjući da prijateljstva na estradi i te kako postoje, i to čak i između različitih generacija.

Pogledajte kako je protekla Nerminova rođendanska proslava u videu:

grand.nova.rs