Dejan Dragojević proslavlja Bajram: Sam sedi za stolom i jede baklavu

697

Dejan Dragojević bajram proslavlja u porodičnoj kući u Veterniku

Već nekoliko nedelja novinske stupce i portale pune vesti o pobedniku prethodne sezone „Zadruge“, Dejanu Dragojeviću koji je nakon višemesečnih spekulacija priznao da je pre četiri godine prešao u islamsku veroispovest, a sve zbog ljubavi prema bivšoj supruzi, Dalili.

On je nedavno posetio Meku i Medinu, odakle se redovno javljao fanovima putem društvenih mreža, a nije krio ni koliko je srećan i spokojan od kada je promenio veru. On je prethodne nedelje bio u Novom Pazaru gde se klanjao u njihovoj džamiji, a kako je danas počela proslava Ramazanskog bajrama, on ovaj praznik proslavlja u porodičnom domu u Veterniku.


Dragojević je na svom Jutjub kanalu snimio kako slavi Ramazan, i tom prilikom je pokazao da sedi sam za stolom, dok su navodno svi članovi porodice van kuće. Dejan je iz Novog Pazara doneo mantije, ćevape, baklave, pa je sve spremio i postavio na sto.

– Bajram je stigao. Ramazan je savršen. Bajramski ručak je tu. Sad trenutno ručam sam, ali baba će doći da ruča sa mnom, jer je jedina kući. Zvaću i kevu isto. Baklava od Šeika mog brata, Alah da ga nagradi. Ćevapi, mantije, rekao sam da ću kući da pravim Bajram, pa su me braća pogurala. Zvaću kevu da proba baklavu – počeo je on.

Dejan Dragojević bajram proslavlja sam za porodičnim stolom, s obzirom na to da su svi članovi njegove porodice pravoslavne veroispovesti, ali čini se da njemu to ne smeta već da posebno uživa u prazniku.

ZVOR: Ekskluziv