ŠOK PREOKRET! Kačavenda ULAZI DA SPASI Anđelu: “Mala je žrtva njihove igre, Ana će sada LIKOVATI!”

569

Kuma je rekla svoju teoriju!

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, obratila se svojim pratiocima na društvenim mrežama putem Instagram lajva. Uključila se bez ikakve najave, jer je imala potrebu da kaže ono što joj je na duši.

Svašta nešto je iznela, a naravno najviše se osvrnula na ono što s edogodilo jutros između Zvezdana Slavnića i Maje Marinković, te na reakciju Anđele Đuričić.


– Dešava se ono što sam govorila. Između Anđele i Slavnića nikada nije bilo ništa. Anđela će ispasti žrtva i to je bila od početka. Meni je nje žao. Prosto, ne bih rekla da je to karma, nije ona bila kriva koliko je Zvezdan. Videli smo da je ona dobila jednu šamarčinu. Ona ga je šutnula u testise 2 puta. Šta da radi jedna očajna žena… Prolazi isto što je Ana prolazila. Anđela još uvek ništa nije shvatila – započela je Kačavenda.

– Žao mi je jer ne želim da žene prolaze kroz takve stvari. On je nju ostavio javno i nabio se u krevet sa anakondom (Majom Marinković). Anđela je doživela nervni slom i to je potpuno normalno. Svaka bi ga šutnula na njenom mestu. Nemoćna je, nema podršku i proći će golgotu. Odmah da kažem, Maja Marniković će poludeti i izgrebati ga, kad bude poludela. Napašće ga kad bude dobila prekid filma. Tada će se on vratiti Anđeli i tu vidimo da je rijaliti igrač i on zasigurno ulazi u “Zadrugu 7” – rekla je kuma.

Istakla je kako smatra da Anu ovo neće potresti, bez obzira što je drugarica sa Majom Marinković. U početku će likovati, a moguće je da se Ana i Anđela udruže i teše jedna drugu. Ali kako je navela, plaši se da Anđela nije dovoljno pametna za tako nešto.

srbija danas