JAKO STE SUMNJIVI, KAKO MOŽETE BITI PRIJATELJI! Car ostao ŠOKIRAN Aninim i Zvezdanovim odnosom posle svega, Ćurčićeva ih BRANILA svom snagom!

388

Filip Car je prokomentarisao novonastalu situaciju Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić.

Meni je bilo nejasno, sama veza se temeljila na nekim pogrešnim temeljom. Oni su nebo i zemlja, prevelika razlika. Meni su oni baš bili totalni jing- jang i cela ta priča mi se od samog početka bazirala neobično. Sačuvajte vi sami sebe jedno drugoga. Neće trebati Ani nikakva pomoć osim da ju Zvezdan ne ugrozi. Malo mi je paradoksalno ”Tu smo jedno za drugo”. – rekao je Car.

Nismo mi mislili za ovde – rekla je Ana.

Napolju bi trebali živeti na dva različita kontinenta. – dodao je Car.

Rekao sam kad prođu neke godine, ako to može da bude nešto korektno, okej – rekao je Zvezdan.

Neobično je komentarisati, video sam ih juče da su se nešto svađali i plakali. Ne znam šta se izdogađalo tu, meni je neobično. Ovo što gledam večeras je isto čudno, kad je Ana rekla da Marija želi napraviti nerealnu priču. Ne želi ona napraviti, sve je nerealno. – rekao je Filip.

Ja uopšte ne vidim potrebu da bih sa ovakvim čovekom mogla biti prijatelj. Kakav prijatelj bre? – rekla je Marija.


To je Zvezdan rekao da kad prođu godine da možemo biti prijatelji – rekla je Ana.

Meni kao meni, laički gledano je jako neobično i čudno one reakcije koje vidim. Što se tiče Anđele, ova devojka je sušta suprotnost od Ane. Neke stvari su mi očekivanije od klinke od 24 godine, nego od 46. Opet je Anđela koliko god je bila naporna, koliko puta je Anđela bila fleksibilna. Koliko puta je bila razmljiva? Na sve to veruj mi da je mangupski odreagovala. Nakon frke koja se desila ispred izolacije. Znaš kako bi neke žene odreagovale? – rekao je Car.

On definitivno ne zna šta je žena mangup! – rekla je Ana.

je l’ priča žena mangup šta se dešavalo u prošlosti? – pitao je Car.

Moj finiš je da ne znaš šta je žena mangup! – rekla je Ana.

Žena od 46 godina koja kaže da je mangupo i klinka koja ima 25 godina koja je živela u staklenom zvonu, ja kažem da je više mangupski odreagovala ona! – rekao je Car.

Meni je to neobično da su povezani ljudi, za čoveka za kojeg si iznela takve strahote i takve monstuoznosti – nastavio je Car.

Za tri dana kad ti nešto ne bude odgovoaralo kod Zvezdana biće lom! – rekao je Car.

Mi nemamo lom – odgovorila je Ana.

Detaljnije u videu ispod.

pink