STIGLA REAKCIJA MOKE SLAVNIĆA: Otac podržao ljubavnicu nakon HAOSA Anđele i Zvezdana: Moj sin će morati da ODGOVARA!

508

Iako prvo nije hteo da komentariše jutrašnja dešavanja u rijalitiju, Moka Slavnić osudio je sina Zvezdana i podržao Anđelu Đuričić.

Kontroverzni učesnik šeste sezone “Zadruge” i bivši robijaš, Zvezdan Slavnić, prevario je svoju ljubavnicu Anđelu Đuričić sa Majom Marinković u izolaciji, a snimak je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama.

Naime, Anđela je doživela nervni slom, a svi su se pitali kako je na ove scene reagovala njena porodica, ali i Zvezdanova. Iako je najpre rekao da nema nikakav komentar i da ne želi ništa da govori o skandalu koji se desio u cik zore, Moka Slavnić osudio je postupke svog sina u rijalitiju.


– Nisam pogledao video snimak Zvezdanovog i Majinog odnosa. Žao mi je Anđele i što proživljava ovo, vidi se da je zaljubljena, razočaran sam, ali odgovaraće za isti, nadam se da je svestan šta je uradio. Bez obzira što mi je Zvezdan sin, uvek ću stati na njegovu stranu, ali ovaj postupak nikako ne mogu da opravdam. Krivo mi je i što Anđela ne može, jer je u “Zadruzi”, da vidi da sam se oglasio i potpuno je podržao. Ne opravdavam Zvezdana nikako, osuđujem, ali on je žrtva Maje Marinković, koja je pion Ane Ćurčić i Zorice Marković. Anđela ovo nikako nije zaslužila – započeo je Moka za Telegraf.

Slavni košarkaš se osvrnuo i na šamar koji je Anđela dobila od Zvezdana, nakon što ga je uhvatila u prevari.

– Bez obzira što ga je ona udarila prva, žensko je i još ima razloga za to, a on je trebao da do kraja ostane muškarac i ne uzvrati devojci. Ne opravdavam to nikako i svim srcem sam uz Anđelu u ovim trenucima, a Zvezdan, pošto je muško i uradio je to što je uradio, mora da odgovara za svoje postupke – bio je iskren Slavnić.

Podsetimo, Zvezdan je sinoć krenuo da flertuje sa Majom, a potom su se zavukli ispod jorgana i krenuli sa žestokom akcijom, a snimak je završio na Tviteru. Anđela je, želeći da razgovara sa Slavnićem, ušla u izolaciju i zatekla ih zagrljenje shvativši o čemu se radi. Đuričićeva je potom otišla do Filipa Cara i Aleksandre Nikolić, ispričala im šta je videla, a onda doživela nervni slom i nasrnula na Zvezdana, koji joj je uzvratio brutalnom šamarčinom.

republika.rs