VRHOVNI VOĐA DAO SVOJ SUD! Mića održao lekciju Zvezdanu, dao mu do znanja gde je OGREŠIO, pa otkrio da li će zastupati Anđelinu stranu!

352

Lepi Mića stigao je u izolaciju, kako bi sa Zvezdano Slavnićem prodiskutovao o novonastaloj situaciji između njega i Anđele Đuričić.

Ja te neću osuđivati, eto. Možda je Anđela nekome draga, nekome nije, ali da je lepo ovo što se desilo, nije – rekao je Mića.

Juče sam se loše osetio, ne pravdam svoje postupke. Smučilo mi se sve, juče je bio moj najgori dan – kazao je Zvezdan.

Anđeli sam govorio:”Ako ne možeš nešto da podneseš, izađi iz veze”. Svaki put je išla na svoju ruku, slušala je sebe. Ne interesuje me, sada stvarno ne želim da uđem u neku novu diskusiju. Ima pravo da kaže ko šta hoće. Ti nisi ispao korektan, to je činjenica. Ona (Anđela) je ta koja je tebi dozvolila da imaš odnos sa Majom kakav si imao. Ona je ćutala sve vreme, dok si ti radio šta si radio. Kazao sam joj sinoć i da malo sačeka, pa da onda pričate – kazao je Mića.

Anđela mi rekla da pričam sto dana sa Anom, a da ništa nisma rešio. Šta je boli ku*ac koliko ja pričam sa njom?! Da sam je juče samo ostavio, ona bi uradila ko zna šta sebi. Ana me je juče rasturila onim razgovorom. Anđela mi je bila najpotrebnija, a juče se ponela jako sebično – istakao je Zvezdan.

Ja tebe ne krivim, rekao sam šta sam imao. Pitao sam Anđelu da li zna kako je Ani bilo, dok je gledala tene i nju u krevetu, ona je zaćutala. Ko sam ja da sudim bilo kome? Niko! Dao sa svoje mišljenje, to je vaš problrm, nije moj. Izabrao si svoj put. Nemam ništa da dodam na sve to, rekao sam sve šta sam imao. Smiri se, budi spreman na kritike. Mikica nije loš prema tebi, dobar je sa Majom i sa tobom. To je istina. Kako je tako je. Ja sa rekao šta imam. Kao što sam rekao Ani, tako govorim i tebi. Ne znam šta je u tvojoj glavi bilo pa si sve ovo uradio, ali ako si odlučio da izađeš iz odnosa, onda te podržavam. Birao si, tako je kako je. Nisma ja Anđelu terao da bude sa tbom, sama je to uradila. Ja više ne podržavam vašu vezu. To je sve što imam da kažem – istakao je Mića.

Nije da ja više ne osećam prema Anđeli, ali je ovako najbolje i za mene i za nju – istakao je Zvezdan.

pink