SKANDAL EPSKIH RAZMERA! Ni traga ni glasa od Takija Marinkovića nakon što mu je ćerka Maja završila sa Zvezdanom Slavnićem

528

Milionski auditorijum TV Pink od jutros bruji o neviđenom preokretu koji se desio u rijalitiju “Zadruga” – nakon višesatne drame, Zvezdan Slavnić ostavio je Anđelu Đuričić i posle pola sata završio u krevetu sa Majom Marinković, sa kojom je imao vrelu akciju.

Ubrzo, nakon što ih je Anđela zatekla na delu, palo je teško suočavanje o kom od jutros ne prestaju da pričaju stanari Bele kuće. Maja i Zvezdan i danas su ceo dan u krevetu, ponovo su imali vrelu akciju, a mi smo pozvali njenog oca Takija Marinkovića, kako bismo saznali da li mu se dopada novi zet, budući da o prethodnicima nije imao lepo mišljenje.

Takiju, koji je sinoć upriličio gala feštu povodom svog rođendana, danas se “gubi svaki trag” – od jutros ne odgovara na naše pozive i poruke. Veruje se da je u šoku zbog novog postupka svoje ćerke Maje, a na koji način će prokomentarisati novonastalu situaciju u rijalitiju “Zadruga” i da li će podržati vezu svoje naslednice i Zvezdana Slavnića, ostaje da vidimo.

pink.rs