STIGLI SU JE I BOG I KARMA: Zorica otkrila Ani detalje odnosa Zvezdana i Maje pa oplela po Anđeli: TO JE PRAVO ZLO!

608

Zorica Marković i Ana Ćuričić su sedele ispred hotela i tom priliko razgovarala o novoj preljubi Zvezdana Slavnića. Naime, kako je Zvezdan u ranim jutarnjim satima prevario Anđelu Ćurčić sa Majom Marinković:

U šoku sam – rekla je Zorica.

Čula sam sve – dodala je Ana.

Krama je čudo – rekla je Zorica.

Kunem ti se, nikada u mom životu moj mozak to poželeo nije, ja sam sada iznenađena, nemam reči – rekla je Ana.

Ja sedim i pijem sa Tamrom kafu i dolazi Mikica i kaže mi znaš šta je bilo. Ja znam ono što je bilo sinoć, ali ne znam sve. Očekivao sam da će se smiriti sve, međutim Maja drami, a Marija Kulić je kumovala tome, ona je glavni mentorm Majin – pričala je Zorica

Još sam ja htela da priđem Maji da joj kažem da ne radi to, ali nisam htela da ispadne da se mešam – dodala je Ana.

Svi najvijači velike ljubavi su na travi u šoku, osim Miroslava Pržulja, a za tebe su govorili da si sve najgore,a gde su sada navijači. Nema nikoga. Ona je njega šutnula nogom u ja*a, on krenuo da je uradi i ona se izmakla i samo joj je kosu zakačio, sreća da je nije uradio – pričala je Zorica.

Krenuo da je uradi – upitala je Ana.

Da, rekla sam Bojaniću, pa mi se i Ivan obratio, svi su postali svesni svega što si pričala. Sve su nas vređali, govorili da smo za klozet, ali ja se ni ža šta ne pravim pametna. Sve se sada vidi – govorila je Zorica.

Lepo sam svima pričala, pogotovo njoj, govorila joj da nije svesna ničega, govorila da bude pametna, ali nije vredelo. Ja sam govorila istinu i za Aleksandru, nisam branila nikoga, znala sam šta će da se dešava, Aleksandra je onda rekla istinu, njoj niko nije verovao. Svi su govorili da ona igra igru, a to nije isitna, vidi se ko igra. Ja sam sinoć rekla Maji da pazi šta radi, ja nju znam od njene desete godine. Bog i karma i kraj svega. Meni je srce na mestu, a ja sam ti sve vereovala i to znaš, slušala san te tri meseca. Podje*avala je Anu Spasojević, Matora se distancirala, Aleks je dobra duša pa je sasluša, inače bi se i ona sklonila. Aleks je kao hleb dobra, a ovo je zlo neviđeno – rekla je Aleks.

Aleks je divna, ja sam to govorila i osetila – govorila je Ana.

pink