Preko 5.000 eura za porođaj: Evo koliko su keša pukli Ražnatovići za Cecinu snajku i rođenje Krstana!

347

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića, porodila se prije dva dana i na svijet je donijela sina kom su dali ime Krstan. Ceca Ražnatović je navodno za snajkin porođaj dala 616.000 dinara, što je 5251 euro.

– Tako je izabrala privatnu kliniku u kojoj samo porođaj košta 450.000 dinara (3836 eura). To, međutim, nije cijeli trošak, jer je za jedan dan koji su Bogdana i mali Krstan proveli na intenzivnoj njezi platila još 38.000 dinara (323 eura), a ako ostanu još četiri dana u porodilištu, kao što su planirali, izdvojiće još 128.000 dinara (1091 euro) – otkriva izvor.

Ražnatovićeva je u svoju vilu pozvala najbliže prijatelje, a većina njih se latila mikrofona. Među prvima je došla kuma Viki Miljković, a zatim i Marijana Mateus, Aleksandra Mladenović, Joca Stefanović, Sanja Papić, Žika Jakšić, Marko Đedović, Marko Nikolić, Mirko Šijan, Marina Visković… kao i cijela porodica Rodić.

Ražnatovićeva se u jednom trenutku popela na stolicu, pila pivo i zapjevala: “Morem plovi jedna mala barka, a u barci kralja Petra majka”! Tati Veljku su pocijepali na desetine majica.

– Baš sam se napio, ali od sutra više neću da pijem, moram da se pripremam za meč. Presrećan sam što mi je Bogdana rodila još jednog sina – rekao je ponosni tata.

Izvor: informer