ANĐELIN HISTERIČNI NAPAD! Briznula u plač nakon Majinih pogleda sa Zvezdanom, pa ZAPRETILA njegovoj bivšoj: Ako joj se ja nakačim na kičmu, niko je neće spasiti!

440

Anđela Đuričić se rasplakala nakon pitanja koje se odnosilo na nju, Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić. Pored svega je Maja Marinković umešala svoje prste.

Ne znam sa koje strane više da se okrenem, samo problemi – kazala je Anđela.

Sad si stvarno pogrešila – rekla je Aleks.

Ona žena nama stvarno prebacuje kada imamo s.ks – rekla je Anđela.

Ja znam da je teško ali ti treba da ćutiš na sve što se tiče nje, nikakve svađe – govorila je Aleks.

Ja toj ženi nijednu provokaciju nisam prebacila. Sve što imam ja joj kažem za stolom u oči. Nikad joj nisam odgovorila a mogla sam. Da je gazim, da ne zna gde se nalazi. Zvezdan je mala maca kako ću ja nju da provociram. Ako joj se ja nakačim na kičmu, niko je neće moći spasiti od mene – pričala je Anđela.

Ja ti samo kažem onako kako bi trebalo, a ti kako hoćeš. Ti si njoj nešto mnogo loše uradila. Kao što sam ja ispala loše prema nekom tamo – govorila je Aleks.

Ja kad se zainatim, napraviću joj takve slomove da neće znati gde se nalazi. Navijaju da ne bude sa mnom, sa svakom može da bude, samo da ne bude sa mnom – rekla je Anđela.

Neću biti njanjava, i dalje ću da udaram tlo pod nogama – nastavila je ona.

Što ne staviš malo sebe na prvo mesto? – upitala je Aleks.

Sada ne mogu, jednostavno ne mogu. Alo žena nije ni jednu provokaciju dobila sa moje strane. Priznaj nešto da si ti kriva, nemoguće da je za sve on kriv, a ti došla sa dvora. Sad nećeš biti ž.tva, sad ćeš biti razapeta – govorila je Anđela.

pink