SKANDAL OKO AFERE ”POSTELJINA”! Anđela ubeđena da je u pravu što je legla u Majinu postelju! OVO TI JE PRVI I POSLEDNJI PUT, INAČE NEĆE BITI DOBRO!

325

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”, voditelj Darko Tanasijević pročitao je pitanje

Je l’ nemaš ni malo kućnog vaspitanjaa pa bez blama ležeš u Majinu posteljinu ili krevet ili tim potezom dokazuješ da je ispod tebe?

Ja sam ta koja se bunila i govorila da neću to da radim, a on je rekao ne. Rekla sam i da ne treba da je budimo zbog pola sata. Ja nemam tu slobodu da budim bilo koga, a kamoli nju sa kojom nisam dobra – rekla je Anđela.

Rekla si da ako biraš ko će je od vas dvoje buniti pre ćeš ti – rekao je Darko.

Da i posle sam se vratila jer mi je bilo neprijatno. Oni su kasnije razggovarali, mislim da joj je on objasnio da zbog pola sata ne treba da se sklanja posteljina. Zvezdan može da objasni i kaže da sam sto posto upravu – rekla je Anđela.

Ti si dramila kad je Car onomad stavio majicu na tvoj rkevet ili kad se neko tvom krevetu približi, a ti ležeš u njenu posteljinu – rekao je Darko.

To je bio samo čaršaf samo da se ogradim. Ja nisam kriva, on je insistirao. ležala sam tu 45 minuta, ona je upala – rekla je Anđela.

Da, mislim da sam jutros bila previše blaga. Taj postupak mi ej fuj i odvratan. Nisam ja upala, moja dužnost je da spavam tamo. Istog trenutka sam je oprala. Ne kažem da je neuredna, ali je jako ružno. Ja sam zadužena da spavam tamo, a da li ću ovde da odmorim dva, tri sata, to je moja stvar. Niko nema toliku slovbodu da me budi dok spavam. Jako je ružno i nehigijenski, nije ona meni Slađa da ima tu slobodu, niti je Zvezdan moj dečko pa da se da sloboda da se legne na moj čaršaf. Ne može da mi dopre do mozga znajući kakve stavove ima, to je moja posteljina. Mnogo sam mirna i trudim se sad da sebe kontrolišem jer sam loše. Ja sam zgranuta. Previše su sebi dali za pravo, a ja nisam ni najmanje slatka kad su te stvari u pitanju. Ovo je prvi i poslednji put, inače neće biti dobro. Jutros kad sam videla taj prizor… Sačuvaj me Bože i sakloni – rekla je Maja.

pink