ISPLIVALE STARE SLIKE SANJE KUŽET: Danas je najzgodnija voditeljica, a prije 17 godina nije baš bilo tako

348

Voditeljica Sanja Kužet važi za jedno od najnasmijanijih i najatraktivnijih TV lica na srbijanskom medijskom nebu. Svaki put je u centru pažnje kada zakorači na binu Granda, a o njenom odnosu sa takmičarima i plesu dok oni nastupaju, nerijetko se piše i na društvenim mrežama.

Iako je godinama dio postave Saše Popovića, Sanja je karijeru počela kao prezenterka vremenske prognoze na Pink televiziji. Jednom prilikom je, gostujući kod Ognjena Amidžića otkrila i kako je izgledao njihov prvi susret.

-Malo se poklope kockice i onda se desi čudo, na televiziji je potrebno čudo, meni se desilo kada sam prvi put kročila kod tebe u studio – rekla je Sanja Ognjenu i objasnila:

-Kada sam ja prvi put kao gost kročila u tvoj studio, bile su na Autokomandi izrovarene sve ulice, pa si ti malo zakasnio na posao. Tada su meni drage kolege samo okačile bubicu i rekle: ‘Je l’ možeš ti samo da zamijeniš Ognjena?’, ja kažem: ‘Ali, ja sam gost’, kažu oni meni: ‘Nema veze, ti samo nešto pričaj, samo dok on ne stigne, sad će on’. Tako mi se desilo čudo i ti si mi bio za života zahvalan, jer sam te spasila. Tako je počela moja karijera.

Sanja je prije sedamnaest godina, 2006. godine, u Jutarnjem programu pomenute televizije, gledaoce sa osmijehom izvještavala o vremenskim (ne)prilikama, a izgled Sanje Kužet i tada je bio na meti komentara.

express